• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

AK PARTİ'DE LİSTELERDE YANLIŞ İSİMLER VAR...

AK PARTİ'DE LİSTELERDE YANLIŞ İSİMLER VAR...
AKİT gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AK Parti'yi ilçe belediye başkanı adayları konusunda uyarıp, "Şaibeli adamları aday yaparsanız, aday listelerinin kesinleşmesinden sonra bunların kirli çamaşırlarını ortaya çıkaracaklar" dedi.

AKİT gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, açtı ağzını yumdu gözünü. "FETÖ’cüleri kınıyorduk, şimdi birileri de 'onların ayak izinden gidiyor" diyen Dilipak, "FETÖ’cülerin ağababası olup hâlâ aramızda dolaşarak VIP’lerde ağırlananlar da!" ifadelerini kullandı. AK Parti'ye, ilçe belediye başkanı adaylarının seçimi konusunda dikkat çeken uyarılar yaptı. 

Dipilak, "Velevkane 180" başlıklı yazısında "Ben biliyorum, FETÖ’nün üzerine gittiği, onları ihbar ettiği için görevden alınan var. Hapis yatan var, davaları hâlâ sürüyor" diyen Dilipak şöyle devam etti: "Bir üst düzey siyasi tarafından bir ilçenin belediye başkanı yapılmak istenen birine engel olmak için partilerine mektup yazanların (ki bunların içinde biri Tayyib beyin yakından tanıdığı biri) işyerlerine, maliyeden, çalışma bakanlığından müfettiş gönderiliyor."

FETÖCÜLERİN AĞABABALARI VIP'TE AĞIRANIYOR..."Yabancıların içerideki adamları, Örgütçüler ve onları himaye edenler, FETÖ’cü olmayıp, onları taklit eden, onların ayak izinden gidenler, helali haramlarını gizlemek için istismar edenler, rüşvetle ve torpille bir yerlere gelenlerle bir yere varamazsınız" uyarısı yapan Abdurrahman Dilipak, yıllardır belli seviyede bir yere çakılıp kalan bir bürokratın sözlerini aktardı: "FETÖ’cüleri kınıyorduk, şimdi birileri de 'onların ayak izinden gidiyor' diyor. (...) Öte yandan; FETÖ’cülerin ağababası olup hâlâ aramızda dolaşarak VIP’lerde ağırlananlar da!

VERMEDİĞİ RÜŞVETİN KAT BE KAT FAZLASI CEZA KESTİLER... "Vermediği rüşvetin kat kat fazlası 'ceza' olarak ödetilen ve sonra da pasaportuna el konulup yurtdışına çıkışı engellenen ihracaatçı işadamları var" iddiasında bulunan Akit yazarı Dilipak, "Böyle biri geldi, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı. İki fabrikasını kapatmış, yaşadığı şehri terk etmiş batıya doğru göçmüş.. 'Benim servetim bana yeter, artık istemiyorum bir şey yapmak, bunlarla uğraşmaktan bıktım' diyor."

 

İşte Dilipak'ın köşesindeki diğer iddialar:

FETÖ'CÜ DİYE YAPMADIKLARINI BIRAKMAMIŞLAR... Geçen gün bir işadamının başından geçenleri anlattılar. İnşaat, tarım, petrol alanında birkaç ilimizde yatırımları olan bir işadamı. Fabrikalarını kapatmış. Rüşvet isteyen belediye başkanının yeğenine istediği parası vermeyince adama FETÖ’cü diye yapmadıklarını bırakmamışlar. En son yurtdışına çıkarken pasaportuna el konmuş. Arkası arkasına belediye ve maliyeden baskınlar yemiş, inanılmaz cezalar kesmişler. Adamlar herkes tehdit ve şantajla haraca bağlamışlar.

ŞAİBELİ ADAMLARI ADAY YAPARSANIZ... Bakın, şaibeli adamları aday yaparsanız, aday listelerinin kesinleşmesinden sonra  bunların kirli çamaşırlarını ortaya çıkaracaklar. “Kirli çıkın”, yurtdışında ve içinde kayıtdışı kara parası olanların parasına, işyerlerine çökecekler. Onların başına her şey gelebilir.. O paralar geldiği gibi gider. Yurtiçi, yurtdışı fark etmez. Haram paradan hayır gelmez! Bunlara yardım edenler, bunlarla işbirliği içindeki siyasetçi, bürokrat da bedel öder.

LİSTELERDE YANLIŞ İSİMLER VAR... Nerdeyse il adaylarının çoğu belli oldu. İlçeler var. Belediye Meclisleri var. Belli bir özen yok değil, güzel, doğru isimler de var, ama yanlış isimler de var. Vakit çok geç olmadan lütfen listeleri tekrar gözden geçirelim.. Yanlış adamlara kim kefil oluyor, bu işe aracılık ediyorsa onları da not edelim.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39