Kayseri Adliyesi'nde görülen davada, internet üzerinden faaliyet yürüten ve Çiftlik Bank benzeri bir sistemle üyelerinden para topladıkları iddia edilen 42 sanık, delil yetersizliği sebebiyle beraat etti.
Kayseri Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Cumhuriyet Savcısı, Anadolu Farm firmasının yöneticisi İ.K. ve diğer sanıkların çeşitli suçlardan cezalandırılmasını istedi. Sanıklar da savunmalarında suçlamaları reddederek beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan 43 sanığın 42'sinin delil yetersizliğinden beraatine, hayatını kaybeden sanık Y.K. hakkındaki dosyanın da düşürülmesine hükmetti.
Yaklaşık 400 mağdurun şikayeti üzerine Ticaret Bakanlığı tarafından başlatılan incelemenin ardından, şirketin banka hesaplarına bloke konulmuş ve firma yöneticisi İ.K. ile 42 firma çalışanı ve üyesi hakkında "suç işlemek için örgüt kurmak", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak", "banka ve bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açılmıştı.
Anadolu Farm davasında 42 kişiye beraat kararı

42 sanık, delil yetersizliği sebebiyle beraat etti.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Başkan Büyükkılıç'tan Çarşı Melikgazi'ye Ziyaret: Cıvıl CıvılKayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Çarşı Melikgazi’yi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 16 ilde suç örgütlerine operasyon: 198 gözaltıKayseri’nin de aralarında bulunduğu 16 ilde, organize suç örgütlerine yönelik jandarma ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 198 şüpheli yakalandı.
“Birlik Söyleşileri’nin Konuğu Dursun Ataş OlduBirlik Vakfı Kayseri Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen “Birlik Söyleşileri” programında bu hafta AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş konuk oldu.
Polis, boğazına cisim kaçan kuryeyi Heimlich manevrası ile kurtardıKayseri’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde görev başındaki polis ekipleri, boğazına yediği cisim kaçan kuryeyi Heimlich manevrası ile kurtardı.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 15:36 - Başkan Büyükkılıç'tan Çarşı Melikgazi'ye Ziyaret: Cıvıl Cıvıl
- 15:25 - Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 16 ilde suç örgütlerine operasyon: 198 gözaltı
- 15:21 - “Birlik Söyleşileri’nin Konuğu Dursun Ataş Oldu
- 15:20 - Polis, boğazına cisim kaçan kuryeyi Heimlich manevrası ile kurtardı
- 15:16 - Eşini tabancayla öldürerek yaşamına son verdi
- 15:10 - Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın’dan Şehre ve Taraftara Çağrı
- 14:29 - MELİKGAZİ’DE KURBAN PAZAR YERLERİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR
- 14:26 - AKİB Frankurt’ta 4’üncü ofisini açıyor
- 14:22 - Kayseri’de 32 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
- 13:43 - POSTALLI TURİZM İLK HAC KAFİLESİNİ DUALARLA UĞURLADI
- 13:38 - MHP İl Başkan Yarımcısı Korkmaz, kalp krizinden hayatını kaybetti
- 13:35 - CHP Kocasinan İlçe Başkanlığı görevinden alınan Barış Özdemir:
- 13:32 - CHP Talas İlçe Başkanlığı görevinden alınan Ergün Canbulat:
- 13:29 - Kayserispor’a PFDK’dan 2 Milyon TL’yi Aşan Ceza
- 13:26 - Kayseri'de CHP İl Başkanlığına Ufuk Ozan Gözbaşı seçildi
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00

















