• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

ANKARA’DA KAYSERİ ZİRVESİ

ANKARA’DA KAYSERİ ZİRVESİ
“HEPİMİZ MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, ANKARA’DA AK PARTİ GENİŞLETİLMİŞ İL BAŞKANLARI TOPLANTISI'NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da katıldı. Toplantıya Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek de katıldı.

 

6-2.jpg

“HEPİMİZ MEYDANLARDA OLACAĞIZ”

Toplantıda, önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dünyanın en siyasi, askeri olarak en güçlü ülkeleri arasına girmek için 2023 virajını kazasız belasız dönmemiz gerekiyor. 2023 seçimleri çok önemli hale gelmiştir. Milletimize ve özellikle gelecek nesillere yoğun bir vebalin altındayız. Çalışmak ve başarmak dışında başka bir alternatif yoktur. Meclis'in ara vermesiyle birlikte hepimiz meydanlarda olacağız. Hangi arkadaşımız ne kadar çalışma yaptı, bunları sizlerden alacağız. 2023'e kadar kararlı bir şekilde hazırlanacağız” dedi.

BÜYÜKKILIÇ: “TOPLANTIMIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN”

Başkan Büyükkılıç toplantıda, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme dair önemli konuları ele aldığını ifade ederek, “AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile başkentimizde gerçekleştirdik. Çok önemli konulara değinen kıymetli liderimiz Sayın Erdoğan’ın hitaplarını dinledik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAKAN SOYLU İLE SOHBET

Öte yandan, Başkan Büyükkılıç ve Çopuroğlu toplantının yapıldığı salonda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bir süre sohbet ettiler.

ANKARA’DA KAYSERİ ZİRVESİ

Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkentte bir dizi ziyaretler de gerçekleştirdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Kayseri zirvesi yaparak, bakanlarla ve milletvekilleriyle görüş alışverişinde bulunan Büyükkılıç, ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi de ziyaret edip, istişareler gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı İller Bankası ve Yerel Yönetimler Alt Finansman Anlaşması İmza Töreni'nde Kayseri’yi ilgilendiren 288 milyon TL’lik destek anlaşmasına da imza atmıştı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39