Beypazarılı işadamı Mehmet Akbacakoğlu annesini kaybetti. Akbacakoğlu’nun annesi, Beypazarı’nda aile mezarlığına defnedildi. Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Akbacakoğlu’nu Ankara’nın önde gelen simaları yalnız bırakmadı.
Aile mesleği 'kunduracılığı' yıllardır devam ettiren, başarılı işadamı Mehmet Akbacakoğlu, annesini kaybetti. Büyük dedesinden bu yana ayakkabıcılık mesleğini sürdüren ve kurduğu şirketi büyük bir marka haline getiren Akbacakoğlu, annesini Beypazarı'nda toprağa verdi.
Aile kabristanlığında gerçekleştirilen cenaze törenine; CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün, ATO Başkanı Salih Bezci, ASY Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Saydam Yalçın, ATO Meclis üyeleri ve çok sayıda aile yakını cenazeye katıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.