Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; yenilenecek olan Pınarbaşı seçimleri ile ilgili olarak; "Kazandığımız bir seçimin masada bir takım hukuksuzluklar, haksızlıklar ve hırsızlıklar ile kaybettirilmeye çalışılmasına haklı olarak tepki göstermemizin ne kadar yerinde olduğunu çıkan kararlar ile anlıyor ve kamuoyunun taktirine sunuyorum" dedi.
Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenecek olan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy; 2 Haziran'da yapılacak olan seçimlerin huzur içerisinde sonuçlanması için kararlı olduklarını belirtti. Ersoy; "Kayseri’mizin güzide ilçelerinden Pınarbaşı’mızda 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin, 2 Haziran 2024 tarihinde yenilenmesine karar verilmiştir. Demokrasinin sağlıklı işlemesi için yaptığımız itirazların sonuç vermesi, hukukun üstünlüğü ve milli iradenin sağlıklı tecelli etmesi için şüphesiz çok değerlidir. Kaldı ki yaptığımız itirazlarımızda İlçe Seçim Kurulu'ndaki 7 üyenin 6’sı (CHP temsilcisi hariç) İl Seçim Kurulu'nda 3 üyenin 3’ü, Yüksek Seçim Kurulu'nda 11 üyenin tamamı oy birliği ile seçimlerde usulsüzlük olduğu kanaatine varmış ve maddi, somut deliller ve belgeler ile karar vermişlerdir. Kazandığımız bir seçimin masada bir takım hukuksuzluklar, haksızlıklar ve hırsızlıklar ile kaybettirilmeye çalışılmasına haklı olarak tepki göstermemizin ne kadar yerinde olduğunu çıkan kararlar ile anlıyor ve kamuoyunun taktirine sunuyorum. Bazı CHP’lilerin 'Siyasi baskılar ile seçimi iptal ettirdiler' açıklamasını da bu kadar net hukuk kararlarına saygısızlık ve akıl tutulması olarak değerlendiriyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak 2 Haziran seçimlerinin huzurlu bir şekilde gerçekleşmesi, memleketimizin, milletimizin dirliği ve birliği içerisinde sürecin sonuçlanması hususunda gayret gösterme noktasında kararlıyız" ifadelerini kullandı.
Baki Ersoy: "Haklı olarak tepki göstermemizin ne kadar yerinde olduğunu çıkan kararlar ile anlıyoruz"

Baki Ersoy: "Haklı olarak tepki göstermemizin ne kadar yerinde olduğunu çıkan kararlar ile anlıyoruz"
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Başkan Büyükkılıç, Eski Başbakan Tansu Çiller'e Erciyes'i TanıttıTansu Çiller Kayseri’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KOCASİNAN BELEDİYESİ EKİPLERİ, 24 SAAT İŞ BAŞINDAKocasinan Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenli ve kesintisiz ulaşımını sağlamak amacıyla ilçe genelinde yoğun kar mesaisini sürdürüyor.
Büyükşehir'den Kar Mesaisi: 6 Saatte 285 Mahalle Yolu Daha Ulaşıma AçıldıKayseri Büyükşehir Belediyesi, etkisini arttıran kar yağışı ve tipi sonrası kent genelinde ulaşımın aksamaması için yoğun bir çalışma yürüttü.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 16:16 - Meysu Gıda, borsadaki ilk gününde tavan yaptı
- 16:10 - Başkan Büyükkılıç, Eski Başbakan Tansu Çiller'e Erciyes'i Tanıttı
- 15:25 - KOCASİNAN BELEDİYESİ EKİPLERİ, 24 SAAT İŞ BAŞINDA
- 15:20 - Büyükşehir'den Kar Mesaisi: 6 Saatte 285 Mahalle Yolu Daha Ulaşıma Açıldı
- 13:21 - Kayseri'de midibüs şarampole kaydı: 22 yaralı
- 13:19 - Erciyes'te kar kalınlığı 180 santimetreye ulaştı
- 13:16 - Kayseri'de okullar tatil oldu; Beleş Tepe öğrencilerle doldu
- 13:12 - Erciyes Kayak Okulu’nda sömestir kayıtları başladı
- 13:09 - Bünyan’da karla mücadele çalışmaları sürüyor
- 13:06 - Hüseyin Dikmen'in Babası Mustafa Dikmen vefat etti
- 13:02 - Kayserispor’un yeni transferi Jadel Katongo şehre geldi
- 12:57 - Aşkın Genç: Tabelalarla siyaset yapılmaz
- 12:52 - Yolda kalanlara sıcak çorba ikramı
- 12:49 - Kayseri’de 22 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
- 20:22 - Tahir Nursaçan,Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00



























