• BIST 5.114,97
  • Altın 1312.477
  • Dolar 20.9351
  • Euro 22.3169
  • Kayseri 24 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 21 °C

Başbakan Es geçti

Başbakan Es geçti
Çankaya Köşkü'ne gelen Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde tebrikleri kabul etti.

Kutlama kabulünde bu yıl da BDP heyetinden yer alan olmadı. Ayrıca Çankaya Köşkü'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,protokolde hazır bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orgeneral Necdet Özel ve etrafında bulunan Bakanlar kurulu üyeleri ile tokalaştı.

Başbakan Erdoğan, Orgeneral Necdet Özel'in yanındaki sırada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bakanlar Kurulu üyeleri, kuvvet komutanları, yüksek yargı organlarının temsilcileri, yabancı misyon şefleri ve milletvekilleri Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Gül'e tebriklerini iletti.

KILIÇDAROĞLU, ORGENERAL ÖZEL İLE SOHBET ETTİ

Cumhuriyet'in 90. kuruluş yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek üzere Çankaya Köşkü'ne gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, protokol sırasında beklerken ayak üstü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve Özel, uzun süre sohbet etti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU İLE TOKALAŞMADI

Çankaya Köşkü'ne gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek için protokoldeki yerini aldı. Başbakan Erdoğan, protokolde hazır bulunan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orgeneral Necdet Özel ve etrafında bulunan Bakanlar kurulu üyeleri ile tokalaştı. Başbakan Erdoğan, Orgeneral Necdet Özel'in yanındaki sırada bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı.

HABERAL İLK DEFA ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE

Ergenekon davasından tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletmek üzere protokoldeki yerini aldı. Haberal, ilk defa Çankaya Köşkü'ne çıkarak milletvekili sıfatıyla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e tebriklerini iletti.

BDP HEYETİ TEBRİKLERDE YER ALMADI

Cumhurbaşkanı Gül'ün kutlamaları kabulüne geçen yıl olduğu gibi bu yıl da BDP heyetinden yer alan olmadı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39