• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Başkan Büyükkılıç'ın Vardiyası; Sabah 6 Gece 12

Başkan Büyükkılıç'ın Vardiyası; Sabah 6 Gece 12
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç Ak Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Tomarza ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Tomarza ilçe girişinde büyük bir coşku ile karşılanan Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç vatandaşlar ve partililer ile birlikte ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti Tomarza ilçe başkanı Davut Şahin burada göreve geldiklerinden beri ilçelerinde yapılan hizmetler hakkında bilgiler verirken Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık ise, ''Biz göreve geldiğimizde ne söz verdi isek onu yaptık. Çalışmaya devam edeceğiz.'' dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ilçe başkanlığında yaptığı açıklamada; ‘’Kimseyi incitmeden, kimseyi üzmeden sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Hep birlikte olacağız. Biz hep birlikte bir mana ifade ederiz. Burada Tomarza için bir çok aday adayımız var. Hepsi bizim için önemli.

Hepsi birbirinden değerli. Hepsi bizim dava arkadaşımız. Ama takdir edersiniz bu görev bir kişiye verilecek diğerleri de onu baş tacı etmek zorunda. Çünkü onun başarısı partimizin başarısı olacak. Bizim asli vazifemiz bu davayı sırtlamak. Buraları bir makam ve mevki temin etme yeri değil. Buralar geçim yeri değil.

Buraları hizmet etme yeri. Allah kime nasip ederse o kardeşimizi sırtlarız. O da inşallah hizmetini yapmaya vesile olur. Şimdi diyorlar ki; Memduh Başkan sabah namazında kalkıyor gece 12 ye kadar çalışıyor, tabi çalışacağız.

Elhamdülillah Allahım bize güç verdikçe bu haklı davayı, insanlığa hizmet sevdasını, şehrimizi daha yukarlara taşıma sevdasını gece demeyeceğiz gündüz demeyeceğiz  durmak yok yola devam diyoruz. İnşallah bundan sonra durmak yok koşmaya devam diyoruz. Biz sizleri de şehrimizde seviyoruz.'' dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç daha sonra Tomarza Belediye Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

tomarza-3.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39