• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

BAŞKAN GÜNEŞ’TEN DEPREM BÖLGELERİNE DESTEK!

BAŞKAN GÜNEŞ’TEN DEPREM BÖLGELERİNE DESTEK!
KOCASİNAN ZİRAAT ODASI TEK YÜREK.

KAYSERİ’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ..

KOCASİNAN ZİRAAT ODASI  TEK YÜREK

BAŞKAN GÜNEŞ’TEN  DEPREM BÖLGELERİNE DESTEK!

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Kadir Güneş’in  başlattığı yardım kampanyasında toplanan 4 otobüs  ihtiyaç malzemesi  deprem bölgelerine gönderildi.

Toplanan 150 BİN TL de   AFAD koordinasyonunda depremzedelere ulaştırılıyor.

ZİRAAT ODASI  BÜYÜK FELAKETİN ÜSTESİNDEN GELEBİLMEK VE YARALARI SARABİLMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Kadir Güneş,” Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Kayseri News.Com Genel Yayın Yönetmeni Ali Burhan'a konuşan Başkan Güneş, depremler sonrasında oluşan tabloyu  değerlendirdi:

k2-165.jpg

İşte açıklamalar

“Depremin olduğu ilk andan itibaren harekete geçtik. Bölgeye çeşitli yardımlar gönderdik. Orada üyelerimiz nerede ihtiyaç varsa orada görev alıyor. Yine esikleri tespit ederek  çiftçilerimizin destekleriyle 4 otobüs yardım gönderdik. Hatay bölgesine bir çıkarma daha  yapacağız.

Kızım doktor onunla birlikte çocuklar için gereken ilaçları toparlayarak bir sefer yaptık,yetkililere teslimatlarını gerçekleştirdik.

Elbistan da Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’le  görüşme imkanımız oldu. Elimizden gelen ne varsa yapacağımızı kendisine bildirdik. Çalışmalarında kolaylıklar diledik.

11 ili kapsayan çok geniş bir alanda çalışmalar sürdürülüyor. Şimdi konuşma zamanı değil. Yapılan eleştirilere katılmıyorum. Devletimiz vatandaşlarına sahip çıkıyor. El birliği ile yaralar sarılıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyemiz konteyner kent kuruyor.

Orada bir kadın geldi Vali Gökmen Çiçek olduğunu bilmeden diyor ki  ben TOKİ de oturuyorum evim hasarlı gözükmüyor bir tespit yaptırılırsa evime geçmek istiyorum. Bende dedim ki o Kayseri valisi  o anda  kadına bir can geldi ki.

yyyyyy-027.jpg

Yani bu gün paylaşma ve  yardımlaşma günü. Yardım kampanyası başlattım oda olarak.  50 bin lira bağışladım.150 bin liraya ulaştık. AFAD hesabına bağışladık. Yapılan yardımları paylaşmak istemiyordum ama örnek olması bakımından faydalı olacağını düşünüyorum .

Çiftçilerim hesaplarına yatacak mazot ve gübre desteğini de deprem bölgesine göndermek istediklerini bana ilettiler. Hayvanlarını bağışlamak isteyen  cebindeki son parayı bağışlamak isteyen vatandaşlarımız oldu. Bölgede yaralara merhem olursak biz mutlu oluruz. Allah rızası için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

vvvvv-048.jpg

Çiftçiler orada zor durumdalar. Onlara destek olmaya çalışıyoruz. Burada üretimin ne kadar olduğunu bir kez gördük. Üreteceğiz el birliği ile ülkemizi kalkındıracağız. Üreten insanın elini de öperim. Biz çiftçinin başkanı değil hizmetkarıyız. Hizmet etmeye de devam edeceğiz. Yapılan seçimlerimizde bölgemize hayırlı uğurlu olsun.. İnşallah 2023 yılı kazasız belasız bir yıl olur”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39