• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

BAŞKAN HÜSEYİN OKANDAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

BAŞKAN HÜSEYİN OKANDAN’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ
AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Elagöz, Yazır, Boyacı, Akçatepe, Yüreğil, Salur, Akin, Hasan Arpa ve Güneşli mahallelerinde hemşehrileriyle buluşan Başkan Okandan, “Gayretimiz hemşehrilerimizin mutluluğuna vesile olmak. Bunun için tüm enerjimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

o2-075.jpg

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, ilçenin dört bir yanına yaptığı ziyaretlerde mahalle sakinleriyle buluşmaya devam ediyor. Başkan Okandan, bu kapsamda Kocasinan’a bağlı Elagöz, Yazır, Boyacı, Akçatepe, Yüreğil, Salur, Akin, Hasan Arpa ve Güneşli mahallelerinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

o3-032.jpg

AK Parti İlçe Teşkilatı mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, 2023 seçimlerinin önemine değindiklerini,Sayın cumhurbaşkanımıza Kocasinan'ın her bir mahallesinden elimizden gelen desteği verip yarınlarımız için Türkiye yüzyılının inşaasında bizde bir tuğla koyanlardan olmak için gayret edeceğiz.

Başkan Okandan, mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlar ve hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirterek söz konusu ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Başkan Okandan şunları söyledi..

o4-017.jpg

"Ziyaretler bizleri ve mahalle başkanlarımızı da mutlu ediyor. Bu teşkilatın başarılı olması için gece gündüz çalışıyoruz. Mahallemizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Teşkilatımızın değerli temsilcileri olan mahalle başkanlarımıza ve yönetimdeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Yüreğil Mahallesi Yüreğil Mahalle Başkanımız Ahmet Akpınar ve Mahalle sakinlerimizle beraberdik. Bizi hoşgörü ile evlerinde misafir eden Mahalle sakinlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

o5-007.jpg

İYİ PARTİ’DEN AK PARTİ’YE KATILIM İYİ

Parti üyesi Hamza Bey, Salur Mahalle ziyaretimiz akabinde Ak Partimiz’e üye olmaya karar verdi. Kendisine hoş geldiniz diyor, hayırlı olsun temennisinde bulunuyorum. Salur Mahallesi Salur Mahalle Başkanımız Kemal Özdemir’in evine konuk olduk.

iiyi.jpg

Mahalle sakinlerimizle birlikte keyifli bir akşam geçirdik. Herkese samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Akin Mahallesi Mahalle sakinlerimizle birlikte samimi,içten sohbetlerimizi gerçekleştirdik.

Dertlerini dinledik. Birlikteliğimiz daim olsun. Hasan Arpa Mahallesi Değerli Mahalle başkanımız Ahmet Koramaz’ın içten karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ederim. Mahalle sakinlerimizin huzurları daim olsun Güneşli Mahallesi Güler yüzlü karşılamaları, hoş sohbetleri için Güneşli Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim. Durmadan, mahalle sakinlerimizle buluşmaya devam edeceğiz.

o7-004.jpg

o6-005.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39