• BIST 8718.11
  • Altın 2239.872
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.142
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Başkan Yalçın,Kumsmall 365 gün mobilya fuarı mantığında bir konsept oldu

Başkan Yalçın,Kumsmall 365 gün mobilya fuarı mantığında bir konsept oldu
Mehmet Yalçın: “KUMSmall Kayseri mobilyasını daha ileriye taşıyacak"

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük karma AVM’si KUMSmall’un Kayseri mobilyasını çok farklı bir noktaya taşıyacağını belirten KAYMOS Yönetim Kurulu Başkanı ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yalçın, klasik AVM bölümü 29 Ekim’de hizmete giren KUMSmall’un 4 aylık süre zarfında bunu gösterdiğini söyledi. 
kumsmall-avm-kapak.jpg

Mobilya’nın başkenti Kayseri’de hizmete giren KUMSmallAVM’nin yüzde 70’inin mobilya, yüzde 30’unun ise klasik AVM olan karma bir alışveriş ve yaşam merkezi olduğuna vurgu yapan Başkan Mehmet Yalçın, Kayseri mobilya üreticilerinin yanında Kayseri dışından da önemli mobilya markalarının mağazalarının yer aldığını belirterek, mobilya kısmındaki mağazalarımızın yüzde 80’i üretici firmalardan oluşmakta. Mobilya üreticilerimizin ürettikleri ürünleri müşterilerine rahatlıkla sunabilecekleri 365 gün mobilya fuarı mantığında bir konsept oldu. 
 

KUMSmall’da 365 gün mobilya fuarı

Türkiye’nin iki büyük fuarı olan Yeşilköy ve TÜYAP fuar merkezlerinin toplam alanı 120 bin metrekare iken KUMSmall’da bu alan 186 bin metrekaredir. Bu iki fuar merkezinden daha büyük bir alana sahip ve 365 gün açık mobilya fuarını Kayseri’mize ve ülkemize kazandırmış olmanın haklı gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Emeği geçen tüm sanayici arkadaşlarımıza, katkı sunan şehrin belediye başkanlarına ve TOKİ eliyle burasını şehrimize inşa eden devlet yetkililerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 
 

AVM ile çevre iller dahil 22 milyon insanımıza hitap ediyoruz. Yurt dışından ve yurt içinden bu 4 aylık süre zarfında yoğun bir müşteri ziyaretçimiz oldu. Burası sadece mobilya değil, mobilyanın yanı sıra giyim, teknoloji, yeme içme mekanları ve eğlence alanlarıyla tam bir yaşam merkezidir. Pandemi kısıtlamaları öncesinde kapı girişi ziyaretçi sayımız hafta sonları 35 bin kişilere ulaştı. Hafta sonu ve akşam erken saat kısıtlamaları nedeniyle bu yoğunluk doğal olarak düşmüş olsa da, kısıtlamaların kalkmasıyla birlikte beklediğimiz yoğunluğa ulaşacağımızı göreceğiz inşallah. Kısıtlama öncesi hafta sonları AVM içerisinde yapmış olduğumuz etkinlikler müşteri ve ziyaretçilerimizin yoğun ilgisini gördü. Kısıtlamanın kalkmasıyla birlikte çok daha yoğun etkinliklerle burasını sürekli canlı tutacağımızı söyleyebilirim. 
 

“Resmi açılışı Cumhurbaşkanı’mızın yapmasını arzu ediyoruz”

29 Ekim 2020’de kapılarını ziyaretçilerine açan KUMSmall’un resmi açılışını Cumhurbaşkanı’mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat dokunarak açması bize ve şehrimize onur ve gurur verecektir. TOKİ aracılığı ile yapılan, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük karma AVM’sinin Cumhurbaşkanımız tarafından resmi açılışının yapılabilmesi için talebimizi yetkili kurumlara ve isimlere ilettik. Kabul buyururlarsa bizleri mutlu edeceklerdir” şeklinde konuştu. 
 

Yalçın ayrıca, Kuzey Çevre yolu üzerinde bulunan KUMSmall’a direk bağlantı yolunun açılması için de gerekli proje ve talep dosyalarını hazırlayarak gerekli yerlere ilettiklerini, bu bağlantı yolunun ivedilikle açılmasının AVM’ye çok önemli katkı sunacağını da sözlerine ekledi. 
 

KUMSmall’da avantajlı alışveriş

Düğün yapacak olanların ya da evini yenileyecek olanların mutlak surette KUMSmall’a uğramadan alışverişe karar vermemeleri gerektiğini belirten KAYMOS Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve KUMSmall AVM Yönetim Kurulu Üyesi Celal Doğan, alışveriş yapacak olanların KUMSmall’a uğramadan yapacakları alışverişlerinde kendileri için büyük bir eksiklik olacağını hatırlatarak, “düğün sezonuna hazırlanan veya yaz döneminde evlerinin mobilyalarını değiştirme düşüncesinde olan vatandaşlarımız bugünlerde KUMSmall’a uğrarlarsa çok avantajlı bir alışveriş yapmış olurlar. Mobilya markalarımız henüz yeni yılın fiyat zamlarını pandemi dolayısıyla uygulamadılar. Eski fiyatlardan ve kampanyalı fiyat satışlarıyla oldukça avantajlı satış yapmaktayız. Ayrıca düğün sezonunda müşterilerimiz mobilya ya da tamamlayıcı ürünlerini almak istediklerinde bizlerin yaşayacağı yoğunluktan kaynaklı istedikleri ürünleri bulamama ya da geç teslim alma sıkıntısı yaşayabileceklerdir. Bu nedenlerle erken davranmalarında kendileri açısından fayda ve avantaj sağlamış olacaklardır” diye konuştu. 
 

Mobilyanın KUMSmall’da kapalı bir ortamda sergilendiğine dikkat çeken Celal Doğan, Kışın sıcak yazın serin ve keyifli bir ortamda alışveriş imkanı sunuyoruz. Geniş ve büyük metrekareli mağazalarda, pandemide istenen mesafe kuralına oldukça müsait genişlikte, çocuk eğlence merkezlerimizle ailelerimiz için oldukça keyifli bir alışveriş imkanlarına sahibiz. Giyim bölümlerimizde tercih edilen markaların outlet mağazalarında çok uygun fiyatlara alışverişin keyfini çıkartacak olan misafirlerimiz yeme içme bölümlerinde de dünyaca ünlü lezzetleri tatma imkanı da bulabilecekler.

Şehrin birçok noktasına misafirlerimiz için ücretsiz servislerimiz mevcut. 6 bin araçlık otoparkımızda park sorunu yaşamadan nezih bir ortamda alışverişin en keyifli halini yaşamakta olan ziyaretçilerimiz KUMSmall’dan memnun ayrılmaktadırlar. AVM’nin tanıtımı ve duyurulmasında bizlere destek olan yerel medyaya da buradan teşekkür etmek istiyorum. KUMSmallAVM her yönden nezih ve Kayseri’mize yakışır bir alışveriş merkezi oldu. Emeği geçen tüm dostlara şükranlarımı arz ediyorum” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39