• BIST 8718.11
  • Altın 2246.928
  • Dolar 32.3334
  • Euro 35.1703
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

BAYKAN'DAN 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA: ESTETİK AMELİYAT

BAYKAN'DAN 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA: ESTETİK AMELİYAT
ESTETİK CERRAHİ UZMANI DR. HALİT BAYKAN UYARDI!

KAYSERİ’DE PLASTİK CERRAHİDEKİ OLANAKLAR SAĞLIK TURİSTLERİNİ CEZBEDİYOR

ESTETİK CERRAHİYİ TİCARETE DÖNÜŞTÜRMEMİŞ HEKİMLER TERCİH EDİLMELİ

BAŞARISIZ ESTETİK OPERASYONLAR SAĞLIK RİSKİ DOĞURUYOR

hhhhhhh-001.jpg

Kayseri, Kocasinan Dadağı köyünün evladı  17 yıllık tecrübesiyle Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr.Halit Baykan,”Estetik yaptırmak için gelen turistlerin tedavi süreçlerinde birçok unsuru detaylı bir şekilde değerlendirdiklerinin altını çizdi.

 

Estetik Cerrahi Uzmanı Dr.Halit Baykan,“Plastik cerrahi alanındaki başarılarımıza her geçen gün bir yenisi eklenirken, kliniğimizde sunduğumuz diğer fırsatlar da ziyaretçileri cezbediyor. Örneğin hem yurt içi hem de yurt dışı estetik cerrahi kliniklerine göre daha makul fiyatlarla işlem yapmamız, bütçe fark etmeksizin birçok kişinin istediği görünüme kavuşmasını kolaylaştırıyor. Hastalarımıza gösterdiğimiz ayrıcalıkları bununla da sınırlı tutmuyoruz. Operasyon öncesi ve sonrasını da çok yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ESTETİK CERRAHİYİ TİCARETE DÖNÜŞTÜRMEMİŞ HEKİMLER TERCİH EDİLMELİ

Farklı coğrafyalardan gelen hastaların birçok konuda kaygılandığını kaydeden Estetik Cerrahi Uzmanı Dr.Halit Baykan,"Sağlık turizmi, dünya genelinde ticari ranta dönüşmüş durumda. Bu yüzden işinde yetkin olmayan hekimlerin gerçekleştirdiği hatalı operasyonlar, yanlış teknik ve uygulamalar veya kalitesiz malzeme kullanımı hem hastaları hem de alanındaki başarılı hekimleri hayal kırıklığına uğratıyor. Hastaların uzman ve klinik seçiminden önce ayrıntılı bir araştırma yapması ve estetik cerrahiyi ticarete dönüştürmemiş hekimleri tercih etmesi önemli” dedi. 

estetik-001.jpg

 DR.HALİT BAYKAN  SÖZLERİNİ ŞÖYLE SÜRDÜRDÜ

“Plastik cerrahisi vücudun yeniden yapılandırılması,bazı hastalıkların tedavisi özellikle doğumsal hastalıklar vardır. Yarık,  dudak,damak,fazla parmak olan çocuklar,bunların düzeltilmesi yada trafik kazalarına bağlı oluşan doku ve yanık sonrası oluşan doku hasarının düzeltilmesi yeniden yapılandırılması özellikle cilt kanserinin tedavisi plastik cerrahisinin alanları arasındadır.

Cildin olduğu her yer plastik cerrahi ilgilendirir. Saçımızdan tırnağımıza kadar bir çok alanı ilgilendirir. Yüzde 90’nı Rekonstrüksiyon ,yüzde 10’'u estetik.

Plastik cerrahisi göze hitap eden alanlardır. En yaygın olanı Rinoplastidir. Burnun yeniden yapılandırılması, Kepçe kulak,göz kapaklarındaki sarkmaların düzeltilmesi ve  yüz germe bunlar önemli ameliyatlardır.

Hanımlar için göğüslerde  belli bir yaştan sonra büyümeler sarkmalar oluşuyor. Bunların düzeltilmesi toparlanması yada göğsü büyük olanların küçültülmesi aslında patalojik bir sıkıntı, hastalarımızın en büyük şikayeti boyun ve sırt ağrısı şeklinde oluyor.

Bunların düzeltilmesi için göğüslerin küçültülmesi gerekir. Obezite sonrasında karında ve sırtta sarkmaların düzeltilmesi,  karın germe ameliyatları,  yada fazla olan yağların alınması. Yani kısacası cildin girdiği her yer bizi ilgilendiriyor. Bunlarla ilgili ameliyatları başarıyla yapıyoruz. Dünyanın her yerinden hastalarımız geliyor. Özellikle gurbetçi vatandaşlarımız çok fazla miktarda geliyor.

 

YAŞANAN KÖTÜ DENEYİMLER, ÜLKEMİZİN İMAJINI ZEDELİYOR

Kliniklerini ziyaret eden hastaların gerek seyahat gerekse operasyon ve iyileşme sürecindeki konforlarına üst düzeyde özen gösterdiklerine dikkat çeken Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr.Halit Baykan, "Şehir dışından ya da yurt dışından gelen tüm hastaları havalimanından alarak, ameliyat sonrasındaki yara bakımlarına kadar son derece profesyonel bir çalışma yürütüyoruz. Bu süreçte görüyoruz ki kliniğimizdeki avantajlardan memnun kalan turistlerin birçoğu kendilerini çok şanslı hissediyor. Çünkü başvurdukları birçok klinikte yaşadıkları kötü deneyimler, önyargı edinmelerine yol açıyor ve ülkemizin imajını zedeliyor” şeklinde konuştu.  

ideal-gozzzzz.jpg

İdeal Göz-Diş-Estetik-Dermatoloji Sağlık Grubu

Adres Keykubat Mahallesi Osman Kavuncu Bulvarı Şeker Fabrikası karşısı

Tel: 0546 495 68 38

0352 332 11 38

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39