• BIST 10891.42
    • Altın 2529.106
    • Dolar 32.8951
    • Euro 35.7068

      BBP MKYK ÜYESİ MURAT KELEK'TEN BAYRAM MESAJI

      BBP MKYK ÜYESİ MURAT KELEK'TEN BAYRAM MESAJI
      Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK üyesi MURAT KELEK Ramazan Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında,

      “Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyor, bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi güçlendirmesini ve insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

      Kelek mesajında, bayramların inancımızda ve kültürümüzdeki önemine dikkat çektikten sonra, şöyle devam etti: “Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu ekonomik süreçte, birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı. Manevi değerlerimizi daha da güçlendiren Ramazan ayının sonunda, birlik ve beraberlik duygularımızın paylaşılarak çoğalacağı bir bayrama daha ulaştık.

      Küskünlüklerin son bulduğu, bu mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm İslam coğrafyasına huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum. Özellikle Filistin’de Gazze’de yaşanan insanlık dramına bir son verilmesi adına dualarınızda Gazze’li kardeşlerimizi de unutmamanızı Yüce Rabbimden niyaz ederim. Bu duygularla Güzel vilayetimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve afiyetle bayram sevincine ulaşmayı Rabbimden diliyorum.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00