“Türkiye’nin lider mobilya markalarından Bellona, yenilikçi bakış açısını yansıtan ürün grupları ve 2026 yılına yön verecek yeni koleksiyonlarıyla Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) 2026’da yerini alıyor. Fuar, 27–31 Ocak 2026 tarihleri arasında İstanbul’da iki ayrı lokasyonda eş zamanlı olarak düzenlenirken, Bellona ziyaretçilerini İstanbul Fuar Merkezi – Yeşilköy’de Salon 8 | Stand 802–803’te ağırlayacak. Bellona standında; markanın tasarım yaklaşımını yansıtan yeni sezon ürün grupları, yaşam alanlarına değer katan konfor ve fonksiyon odaklı çözümler ile farklı beklentilere yanıt veren koleksiyonlar sektör paydaşlarının beğenisine sunulacak. Fuar süresince gerçekleştirilecek görüşmelerle; Bellona’nın sektöre yön veren vizyonunun paylaşılması, yeni dönem hedeflerinin aktarılması ve mevcut iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi hedefleniyor. Bellona Genel Müdürü Cüneyt OCAK, fuar katılımına ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: “Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, sektörün üretim ve tasarım gücünü bir araya getiren; yeni iş birlikleri için önemli fırsatlar sunan bir buluşma noktası. Bellona olarak, geleceğe değer katan tasarımlarımızı ve 2026 yılına yön verecek yeni koleksiyonlarımızı ziyaretçilerimizle buluşturacağız. Vizyonumuzu paylaşmak, yeni dönem hedeflerimizi aktarmak ve iş birliğimizi güçlendirmek üzere fuar süresince standımızda sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.” dedi. Bellona yetkilileri, fuarın; sektördeki güncel trendlerin, tasarım anlayışının ve ticari iş birliklerinin şekillendiği önemli bir platform olduğuna dikkat çekerek, tüm ziyaretçileri stantta yeni koleksiyonları yakından incelemeye ve iş birliği fırsatlarını değerlendirmeye davet etti.
BELLONA, ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI 2026’DA YENİ SEZON KOLEKSİYONLARINI TANITACAK

Bellona, geleceğe değer katan tasarımlarını ve yeni sezon koleksiyonlarını 27–31 Ocak 2026 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) 2026 kapsamında sektör profesyonelleriyle buluşturuyor.”
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
ORTA ANADOLU KAPISINA KARA KİLİT VURDUOrta Anadolu’dan resmi açıklama: Üretim tesisleri tamamen kapatılacak.
Vali Gökmen Çiçek, KAPEX Kapı Fuarı’nda Positive Dor Çelik Kapı’yı ziyaret ettiKAPEX Kapı Fuarı’nda sektörün önde gelen firmalarından Positive Dor Çelik Kapı,sergilediği ürün ve tasarımlarla ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.
Başkan Çolakbayrakdar, GES çalışmalarını yerinde incelediGES’in kurulum çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, hedeflerinin sistemi eylül ayı içerisinde devreye almak olduğunu söyledi.
Hüseyin Akay: "Kayseri Şeker'in esas gücü tarladaki üreticisidir"KAYSERİ ŞEKER'DE 2026 ÜRETİM YILINDA ŞU ANA KADAR YAPILAN AVANS ÖDEMELERİNİN TOPLAMI: 4 MİLYAR 824 MİLYON 840 BİN TL'Yİ BULDU.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 22:06 - YENİ LİDER KAYSERİSPOR
- 21:44 - Kayseri’de 6. Uluslararası Yarı Maratonu Coşkusu
- 21:35 - Kayseri’de sağanak ve kuvvetli rüzgar uyarısı
- 21:22 - Başkan Çolakbayrakdar: Gelecek nesillere temiz bir çevre bırakacağız
- 21:18 - Tarihi Kentler Birliği’nden Kayseri’ye Övgü: Tarih Akıyor, Kayseri Tarihi Konuşturuyor
- 21:13 - Kayseri komandolarından Erciyes’te zorlu eğitim
- 21:06 - Melikgazi’de 204 hak sahibi yeni evlerine kavuştu
- 20:56 - POSTALLI TURİZM 64. yılımıza büyüçekiliş başlıyor
- 20:54 - Başkan Yalçın’a Ahilik Özel Ödülü
- 17:19 - Ahırda bulunan hayvanlar ise mahalle sakinlerinin müdahalesiyle son anda kurtarıldı
- 15:05 - “HER ÜÇ ÇOCUKTAN BİRİ YOKSULLUK VEYA SOSYAL DIŞLANMA RİSKİ ALTINDA”
- 14:55 - “:Şehit ve gazilerimizle istişare etmeden bir adım atmadık”
- 14:47 - Vali Gökmen Çiçek: Bizim gazilerimiz hayatta yaşayan kahramanlar
- 14:26 - Hacı Çevikel Son Yolculuğuna Uğurlandı
- 14:12 - MANSUR YAVAŞ,KAYSERİ YAĞLAMASI YEDİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00



















