• BIST 8046.67
  • Altın 1682.086
  • Dolar 27.1605
  • Euro 28.9432
  • Kayseri 29 °C
  • Ankara 29 °C
  • İstanbul 26 °C

Beşiktaş'tan büyük çalım

Beşiktaş'tan büyük çalım
sezonun ilk yarısının bitmesine 1 hafta kala gözler ara transfer dönemine çevrilirken takımlar da transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş da Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Eskişehirspor'lu Veysel Sarı ve Tarık Çamdal için hareke
Beşiktaş, Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Eskişehirspor'lu Veysel Sarı ve Tarık Çamdal için harekete geçti.



FİKRET ORMAN DEVREDE...

Veysel Sarı ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Tarık Çamdal için başkan Fikret Orman, Eskişehirspor başkanı Mesut Hoşcan'ı arayarak transfer konusunda kendilerine kolaylık sağlanmasını istedi.

Fikret Orman'ın bu yaklaşımına olumlu yanıt veren Hoşcan şartlarda anlaşılması durumunda Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ı Beşiktaş'a vermekte bir sakıncalarının olmayacağını söyledi.

Galatasaray'A BÜYÜK ÇALIMTarık Çamdal'ın Galatasaray ile anlaştığı iddialarına karşın başkan Fikret Orman iki futbol için hafta içi Eskişehirspor başkanı ile bir araya gelerek ücretler konusunda anlaşmaya çalışacak. Veysel Sarı ve Tarık Çamdal'ın transferi için Beşiktaş Eskişehirspor'a para+futbolcu teklifinde bulunacak.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39