Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde vatandaşlara toplu taşıma hizmeti sunan Ulaşım A.Ş., değişen ihtiyaçlar doğrultusunda Kayserililerin toplu ulaşım konforunu arttıracak adımlar atmaya devam ediyor. Ulaşım A.Ş. bu kapsamda, Talas ilçesi Mevlana ve Yenidoğan mahallelerinde, 31 Ağustos Cumartesi gününden itibaren güzergâhlarda daha az dolaşarak yolcularını daha hızlı taşıyan yeni hatlarla hizmet verecek.
Sürekli gelişen ve büyüyen kadim kent Kayseri’nin ihtiyaçlarını, gerek vatandaştan gelen talepler, gerek ilerde oluşabilecek ihtiyaçları öngörerek atılan yatırım adımlarla etkin, kaliteli ve imkânlar dâhilinde kaynakları en verimli şekilde kullanarak gidermeye azami gayret gösteren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi yenilikçi çalışmalarını tüm birimleriyle koordineli bir şekilde sürdürüyor.
Büyükşehir’in ilgili birimleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda kent merkezi ve kırsalda kara yolu ulaşım ağının standartlarını arttırmaya çalışırken toplu taşıma hizmeti veren Ulaşım A.Ş. de güçlü otobüs filosu ve raylı sistem hatları ile toplu ulaşım konforunu arttırma noktasında gerekli adımları atmayı sürdürüyor.
Bu kapsamda, Ulaşım A.Ş., Kayseri’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük ilçelerinden biri olan Talas ilçesinin Mevlana ve Yenidoğan mahallelerinde 31 Ağustos Cumartesi gününden itibaren hizmet verecek yeni otobüs hatları oluşturdu. Ulaşım A.Ş. tarafından yeni açılacak otobüs hatları, yolculara güzergâhlarda daha az dolaşarak daha hızlı hizmet verecek.
Talas Mevlana ve Yenidoğan mahallelerinde veri tabanlarına ulaşan tüm veri ve bildirimleri dikkate alarak hızlı ve konforlu hatlar tasarlayan Ulaşım A.Ş., vatandaşların yolculuklarını daha hızlı bir şekilde tamamlayabilmeleri için 550, 551, 558, 559 ve 563 numaralı hatlar yerine 130, 131, 132, 133, 560 ve 30 numaralı yeni hatlarla hizmet verecek.
Ulaşım A.Ş.’nin oluşturduğu yeni hatlar ve güzergâhları ise şu şekilde belirlendi:
130 kodlu Şehri Merkezi-Anayurt Papatya Caddesi-Sarıyer Caddesi-Jandarma hattı, Papatya Caddesi, Sarıyer Caddesi, Jandarma, Talas Bulvarı ve Millet Bahçesi güzergâhında, 131 kodlu Şehri Merkezi-Anayurt-Karasu Caddesi-Anayurt Meydan Tut Kavşağı hattı, Karasu Caddesi, Anayurt Meydan, Tut Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Millet Bahçesi güzergâhında, 132 kodlu Şehri Merkezi-Anayurt Papatya Caddesi- Bilge Kağan Caddesi-Yenidoğan hattı, Papatya Caddesi, Bilge Kağan Caddesi, Yenidoğan, Talas Bulvarı, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergâhında, 133 kodlu Şehir Merkezi-Anayurt Bademli Caddesi-Halef Hoca Caddesi-Jandarma hattı, Bademli Caddesi, Halef Hoca Caddesi, Jandarma, Talas Bulvarı, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergâhında, 560 kodlu Şehir Merkezi-Bahçelievler-62 Evler Hattı Org. Hulusi Akar Bulvarı, Sayer Caddesi, Atatürk Bulvarı, Erhan Caddesi, Şehit Komandolar Caddesi, Millet Bahçesi ve Cumhuriyet Meydanı güzergâhında, 30 kodlu Şehir Merkezi-Kayseri Üniversitesi hattı ise Şehir Merkezi, Kayseri Üniversitesi Gültepe Mahallesi, Köşk Mahallesi güzergâhında hizmet verecek.
Büyükşehir Ulaşım A.Ş.’nin yeni hatları ile vatandaşlar daha kısa mesafeden daha hızlı şekilde yolculuklarını tamamlamış olacaklar.
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den Talas'a 6 yeni hat

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ'den Talas'a 6 yeni hat
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Bilal Atabey, araç piyasasıyla ilgili açıklamalarda bulunduAnadolu Oto Galericiler Sitesi Başkanı Atabey: Fiyatlarda 20-30 bin bandında artış var
Musa Kerim Özalpdemir, Hodgkin lenfoma kanseri olduğunu öğrendiBoğazındaki şişlikle kanser olduğunu öğrendi, 3 yılda hastalığı yendi.
Yahyalı’da bir günde 3 depremKayseri’nin Yahyalı ilçesinde sabah saatlerinden itibaren küçük ölçekli 3 deprem meydana geldi.
Başkan Büyükkılıç, Kış Spor Festivali'nde Duyurdu: Erciyes'te 3 Milyon Ziyaretçi AşıldıDünyanın En Büyük Voleybol Topu..ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 20:45 - Göztepe ile Kayserispor arasında oynanan maç golsüz tamamladı
- 20:41 - Bilal Atabey, araç piyasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu
- 20:34 - Musa Kerim Özalpdemir, Hodgkin lenfoma kanseri olduğunu öğrendi
- 20:32 - Kayseri Erciyes38 FK-Malatya Yeşilyurt Spor Kulübü: 1-4
- 20:28 - Yahyalı’da bir günde 3 deprem
- 20:23 - Başkan Büyükkılıç, Kış Spor Festivali'nde Duyurdu: Erciyes'te 3 Milyon Ziyaretçi Aşıldı
- 10:15 - Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: 5 yaralı
- 10:10 - Yahyalı’da yoğun yağış sonrası Gözbaşı Havuzları’nda kontrollü tahliye
- 10:06 - Akkışla’da fırtına ev ve ağaçlara zarar verdi
- 10:01 - Öğrenci servisi kazasında yaralanan servis şoförü, 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
- 17:18 - SAĞANAK YAĞIŞ HASARA NEDEN OLDU
- 17:14 - DMD hastası 5 yaşındaki Yakup’un annesi: Kampanyamızı tamamlayamazsak evladım tedavi göremeyecek
- 15:34 - Kayseri Devlet Hastanesi, 8 yılda 12,5 milyona yakın hastaya sağlık hizmeti sundu
- 12:58 - ESNAFTAN KAYSERİSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI: “KAYSERİSPOR DÜŞERSE ESNAF DÜŞER”
- 12:43 - Yeliz Duman: Kayserispor düşerse esnafta düşer
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00























