personele Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürü (İŞKUR) Ayşe Ak tarafından ‘İşverenlere Yönelik Faaliyetler’ konulu sunum gerçekleştirildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentte üretime ve istihdama katkı sunmak amacıyla, işveren ve iş arayanı buluşturan, üniversite öğrencileri ve mezunlara staj ve iş imkânı sağlayan önemli bir projesi olan Kayseri Kariyer Merkezi, proje kapsamında birçok çalışma düzenliyor. Kayseri Kariyer Konferansları projesi çerçevesinde, personele ‘İşverenlere Yönelik Faaliyetler’ konulu sunum gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen konferansa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürü (İŞKUR) Ayşe Ak, müdürler ve Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.
“Türkiye’ye örnek bir fuar yapmanın gururunu hep beraber yaşadık”
Kayseri Kariyer Merkezi olarak eğitim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, şunları söyledi:
“Biz Kayseri Kariyer Merkezi adı altında işverenle iş arayanları buluşturma noktasıyız. İddialı olacak ama Türkiye’de tek ücretsiz hizmet veren ve en kapsamlı kariyer merkezi olmaktan da gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Çok yakın zamanda Kayseri Valimiz ve Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç başkanımızın himayelerinde bir istihdam fuarı gerçekleştirdik. Burada İŞKUR Müdürümüzün de gerçekten ciddi katkıları oldu. Türkiye’ye örnek bir fuar yapmanın orda gururunu da hep beraber yaşadık. Hakikaten Kayseri, Türkiye’ye örnek olan çalışmaları artarda yapıyor.”
“Kayseri Türkiye’ye örnek olan çalışmaları ardı ardına yapıyor”
Öztürk, Kayseri’nin Türkiye’ye örnek olan çalışmaları ardı ardına yaptığına dikkat çekerek, “Dolayısıyla burada binlerce insanı o fuarda buluşturduk ve iş arayanla işverenin diyaloğunu sağladık. Binlerce insanın iş bulmasına vesile olduk. Aynı zamanda firmaların aradıkları nitelikli personelleri bulmalarına vesile olduk. İstihdama katkı sağladık. Emeği geçen başta Sayın Valimiz, Sayın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız, İŞKUR, Organize Sanayi ve bizlere destek olan bütün partner kuruluşlara da ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Toplantının verimli geçmesini ve hayırlara vesile olmasını temenni eden Genel Sekreter Yardımcısı Öztürk, “Daha nice buna benzer güzel işlerde birlikte olmak dileğiyle. Kariyer Merkezimizde emeği geçen arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, daire başkanımıza, müdürlerimize, personel arkadaşlarımıza ve bize inanarak, özel istihdam bürosunun yürütülmesinde de her an yanımızda olan İŞKUR Müdürlüğümüze ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürü (İŞKUR) Ayşe Ak ise ‘İşverenlere Yönelik Faaliyetler’ konulu personele sunum gerçekleştirdi. Ak, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde huzurlarınızdayım. Ortam güzel, ev sahiplerimiz güler yüzlü, sizlerin güzel bir enerjisi var. Samimi ortamda karşılıklı konuşma ile programımızı gerçekleştiririz” dedi.
“Hiçbir belediye ücretsiz yapmaz”
Müdür Ak, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve ekibine istihdam fuarı için teşekkür ederek, şunları söyledi:
“Yakın zamanda yaptığımız istihdam fuarı için gerçekten Memduh Büyükkılıç başkanımız ile Serdar başkanımız o kadar katkı sağladınız ki, Kayseri uyum içerisinde çalışan bir şehir. Sayın Valimizin başkanlığında hepimiz uyum içerisinde çalışıyoruz, güzel bir fuar gerçekleştirdik. Hiçbir belediye ücretsiz yapmaz ama siz gelen vatandaşlara yemek desteği bile sağladınız, tramvaylar ücretsizdi, Kayseri’nin her noktasından otobüsler kaldırıldı, teşekkür ediyorum.”
Büyükşehir’in Kayseri Kariyer Konferansları sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kayseri Kariyer Konferansları projesi çerçevesinde,
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Gücü Programı Kayseri'de Düzenlendi Kaynak: Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Gücü Programı Kayseri'de Düzenlendi
Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Gücü Programı Kayseri'de Düzenlendi Kaynak: Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Gücü Programı Kayseri'de Düzenlendi
KAYSERİ TARİHİNİN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ KOCASİNAN ARGINCIK'TA BAŞLIYOR
KAYSERİ TARİHİNİN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ KOCASİNAN ARGINCIK'TA BAŞLIYOR
Diğer Haberler




ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 18:21 - AHMET DİRGENALİ: FUTBOLU AŞKLA YÖNETEN, ŞEHRİYLE BÜTÜNLEŞEN BİR BAŞKAN
- 17:46 - Başkan Büyükkılıç'tan Sinan Burhan'a övgü dolu sözler
- 16:49 - Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Gücü Programı Kayseri'de Düzenlendi
- 16:42 - KAYSERİ ŞEKER’DE 71. KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI
- 16:22 - Kayseri mutfağının yöresel lezzetlerini 'MSM' isimli robot taşıyor
- 16:10 - Uyuşturucu ile Mücadele Programı
- 16:08 - Kayseri'de Uyuşturucu İle Mücadelede Programı sonrası
- 16:06 - Uyuşturucu ile Mücadele Programı Kayseri'de düzenlendi
- 16:05 - Kayseri Valiliği öncülüğünde düzenlenen Uyuşturucu ile Mücadelede Medyanın Rolü
- 15:55 - BAŞKAN AKAY, PINARBAŞI'NDA MAUS ALIM TÖRENİNE KATILDI
- 15:44 - TEKNOFEST BAŞARISI İÇİN BAŞKAN YALÇIN’A ZİYARET
- 15:40 - Başkan Büyükkılıç, DSİ Katlı Kavşağı’nı inceledi
- 10:16 - Çekicinin gizli bölmesinde 2 kaçak göçmen yakalandı
- 10:13 - KAYSERİ'DE KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
- 10:11 - Kayseri'de FETÖ'den ihraç astsubay yakalandı
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00