• BIST 10891.42
    • Altın 2529.106
    • Dolar 32.8951
    • Euro 35.7068

      Ceo Ertekin: "Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale sahip çıkıyor"

      Ceo Ertekin: "Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale sahip çıkıyor"
      Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'den Kayserispor açıklaması.

      "Şimdi Cumartesi tribünleri doldurma vakti"

      fir89vgxoauxcbt.jpg

      'İnsan elindekinin değerini kaybedince anlıyor. Bursa’ya, Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ne, Ordu’ya bakalım' diyen Ertekin, Kayseri'in nüfusuna dikkat çekerek, şu ifadeleri kullandı: Sosyal Medya linç yeme korkusu ile insanların gerçek fikirlerini paylaşmak yerine etkileşim alacak populist fikirlerini dile getirdiği bir mecra olmaya başladı maalesef.

      Bugünün linç yiyeni de ben olayım o zaman. Kayseri yaşadığımız, doyduğumuz ayrılınca özlediğimiz şehir, sevdamız, şehrimiz. Kayserispor da şehrimizin en önemli markası, sosyalleştiğimiz, duygu birliği yaşadığımız, maçlarını iple çektiğimiz bir başka sevdamız.

      Kayserispor’a başta Özhseki bakan, Hulusi paşa, Baki vekil, Memduh başkan yani  3-5  siyasetçi, Vali bey ve 2-3 sanayici sahip çıkıyor.

      Ve her maç yağmur çamur, deplasman iç saha demeden takımın yanında olan Ahmet Dirgenali liderliğinde Kapalı Kale sahip çıkıyor.

      Kayserispor’a maalesef şehir sahip çıkmıyor. Nüfusu 1 milyondan fazla olan şehirde sezonun belki de en önemli maçı olan Konyaspor maçında tribünü dolduramama kaygısı yaşanıyor.

      kkkkkk.jpg

      Oysa bizim bu hafta yaşamamız gereken kaygı stadın kapasitesinin üstünde talep var bu taraftarı nasıl içeri sokacağız olmalıydı. İnsan elindekinin değerini kaybedince anlıyor. Bursa’ya, Eskişehir’e, Sakarya’ya, Kocaeli’ne, Ordu’ya bakalım. Ve süper ligde olmanın kıymetini daha iyi anlayalım. Bu memleket değerlerinin kıymetini öldükten sonra anlar deniliyor ya, biz Kayserisporumuza alt lige düşmeden hak ettiği değeri verip sahiplenelim. Şimdi cumartesi tribünleri doldurma vakti. Haydi. Yer sarı gök kırmızı olsun. Haydi. En büyük Kayseri diye yer gök inlesin. Haydi 

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00