• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Çolakbayrakdar: “Hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz”

Çolakbayrakdar: “Hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz”
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Bulvarı ile Yeşil Mahalle’nin trafiğini rahatlatacak olan ulaşım aksını ile bölgede yapılan yenileme çalışmalarını kontrol etti.

Bölgeye daha konforlu ve daha geniş bir yol kazandıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ı adım adım güzelleştirdiklerini vurgulayarak, “Hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz” dedi.


Çevre düzenleme, park ve yeşil alan çalışmalarıyla Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için projelere hız veren Başkan Çolakbayrakdar, bu çerçevede Erkilet Bulvarı ile Yeşil Mahalle’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ulaşıma yeni bir soluk kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan ve Kayseri’de trafiği rahatlatmak için özveriyle çalıştıklarını vurguladı.

aw127533_03.jpg


Yenilenen Kocasinan’ı ihtiyaçlar doğrultusunda adım adım yeniden şekillendirdiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yeşil Mahalle’de hem Erkilet Bulvarı üzerinde güzelleştirme çalışmamız hem de buradan başlayarak kademe kademe mahallenin içerisine doğru devam edecek çalışmalarımız, tüm hızıyla sürüyor.

Adım adım Kocasinan’ımızın her bir köşesini güzelleştirmeye devam ediyoruz. Burada yaptığımız istinat çalışmasıyla birlikte ihtiyaç olan ara yol çalışmasını da tamamlayarak, hem Yeşil Mahalle hem de Erkilet Bulvarı’nın trafiğini rahatlatacak olan yol aksını şehrimize ve Kocasinan’ımıza kazandırmış olacağız.

Yapılan her çalışmanın neticesinde vatandaşlarımızın yaşayacağı huzurlu ve konforlu mekanı ortaya çıkarmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Kocasinan’ımızın her bir bölgesinde gerek kırsal gerekse merkezdeki mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Hedeflerimize doğru emin adımlarla yürüyoruz.

Yapılan çalışmaların kazasız belasız tamamlanmasını diliyor, şehrimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalar tamamlandığında herkesin daha mutlu ve daha huzurlu yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa edeceklerini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39