• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ve Yenidoğan Mahallesi'nde

Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ve Yenidoğan Mahallesi'nde
Başkan Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ve Yenidoğan Mahalle sakinleri ile buluştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp ve Yenidoğan Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programda, vatandaşlara müjdeli haberler veren Başkan Çolakbayrakdar, Çocuk Kulübü, spor tesisi ve parklar ile Yenidoğan’a aile sağlık merkezi kazandıracaklarını söyledi.


Kocasinan Belediyesi Ziyagökalp Semt Konağı’nda düzenlenen programa, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve bölge sakinleri katıldı. Vatandaşla her zaman iç içe olduklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Rabbim, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Tüm Türkiye’ye örnek olan Kayseri belediyeciliğini en iyi şekilde yerine getirmek için yoğun gayret ediyoruz.

b2-120.jpg

Vatandaşlarımızın hayatlarını ilgilendiren ve onların hayatlarını kolaylaştıracak her konuda çözüm üretme noktasında çalışıyoruz. Yenidoğan Mahallesi’ndeki aile sağlık merkezi de bunlardan biridir. Vatandaşlarımızı bire bir etkileyen tesis için planlamalar yaptık ve protokol imzaladık. En yakın zamanda mahallemize aile sağlık merkezini kazandıracağız. Ayrıca Yenidoğan ve Ziyagökalp’a hitap edecek, bir spor tesisi daha yapacağız. İmar plan ölçeğinde yerini hazırladığımız tesisin, mülkiyet sorununu çözdükten sonra yerine getireceğiz.

Ziyagökalp ve Yenidoğan’ı daha da güzelleştirecek alanların imar sorunlarını çözdük ve hoş olmayan görüntüleri ortadan kaldıracağız. Bu bölgeye yeni parklar yapacağız. Özellikle çocuk nüfusunun en fazla olduğu mahallemize Çocuk Kulübü’nü kazandıracağız. Burada yol çalışmalarımız devam ediyor. Eski Dicle Caddesi yani Ali İhsan Alçı Bulvarı’nı Bekir Yıldız Bulvarı ile kesiştireceğiz ve sonrasında yolu Erkilet Bulvarı’na bağlayacağız. Bütün gayretimiz, vatandaşlarımıza daha huzurlu ve daha mutlu olabilecekleri fiziki ortamları oluşturabilmektir” ifadelerini kullandı.
‘Çözüm Merkezi’ hakkında da bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, “Sosyal medya, Kocasinan Belediyesinin web sitesi, mobil uygulamalı cep telefonu ve 0 (352) 222 70 00 nolu numaradan her şekilde belediyeye anında ulaşabilirsiniz. Talebiniz ne ise kayıt altına alınıyor ve bizim ekibimiz hızlı bir şekilde gereken hizmeti yerine getiriyor. Vatandaşımıza çok hızlı bir şekilde hizmet verebilmek ve beklentisini anında karşılayabilmek için kurmuş olduğumuz bir birimdir. Ayrıca belediye gelerek yüz yüze görüşüp taleplerinizi iletebilirsiniz” diye konuştu.


AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ise Kocasinan’a yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür ederek, ilçenin daha da güzelleşmesi için gayret ettiklerini söyledi.
Vatandaşların görüşlerini, yazılı ve sözlü taleplerini alan Başkan Çolakbayrakdar, onlardan gelen soru ve talepleri de tek tek cevaplanmasıyla program sona erdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39