• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

ÇOPUROĞLU: ‘’KAYSERİMİZ FUAR KONUSUNDA TECRÜBELİ’’

ÇOPUROĞLU: ‘’KAYSERİMİZ FUAR KONUSUNDA TECRÜBELİ’’
İL BAŞKAN ÇOPUROĞLU MOBİLYA FUAR AÇILIŞINA KATILDI.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve il Yönetim Kurulu üyeleri bu yıl 8.cisi düzenlenen’’ Kayseri Mobilya Fuarına’’ katıldı.

Açılış öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çopuroğlu, Kayseri fuar konusunda tecrübeli bir şehir. 1200 lü yıllarda Pınarbaşı-Pazarörende dünyada ilkinin gerçekleştirildiği fuarlar yapılırdı. Yabanlı pazarı da bunlardan bir tanesi idi dedi.

‘’KAYSERİMİZ FUAR KONUSUNDA TECRÜBELİ’’

İl Başkanı Çopuroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü; ‘’45 gün süren Mayıs ayında başlayan ve Haziran ayı ortalarına kadar süren ve o zamanki fiziki imkânlar çerçevesinde katıldığı Kayserinin hakkı ile temsil edildiği fuar ve fuar organizasyonları bizim yabancı olduğumuz bir konu da değil. Bu günde burada Kayserimizin dinamiklerinden olan mobilya da ihracatımızda önemli bir paya sahip olan Organize Sanayi Bölgemizin ve OSB Başkanımızın gayretleri ile gerçekleştirilen fuar alanındaki açılış için buradayız. Tabı bu mobilya fuarı özelde şirketleri ilgilendiriyor ama genelde ise şehrimizi ilgilendiriyor. Çünkü şehrin dinamiklerine ve gelirine, gayri safi milli hasılaya ciddi mana da katkı yapan bir sektörümüz. Biz özellikle bu sektörümüzün büyümesi konusunda siyasiler ve iş adamları olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizden önce gelen siyasilerimiz ve yöneticilerimiz de gayret etmişler. Kayseri de var olan birlik ve beraberlik ile inşallah önümüzdeki süreçte bu katkı ve gayretler ihracat odaklı devam edecek.   

‘’DİĞER SEKTÖRLERİNDE FUAR ALANINI KULLANIP KATKI VERMESİNİ BEKLİYORUZ’’

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu OSB Fuar alanının diğer sektörler tarafından da değerlendirilip Kayseri’ye katkı vermelerini istediklerini dile getirdi. Çopuroğlu;  İnşallah bundan sonraki süreçte mobilya, çelik kapı ve diğer makine üreticilerimiz inde bu güzel atmosferi değerlendirmesini bundan sonraki süreçte de Kayseri’ye katkı vermelerini özellikle bekliyoruz dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39