• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

EMEK ÇELİK KAPI’DAN KAYSERİSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

EMEK ÇELİK KAPI’DAN KAYSERİSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
Kayserispor’a yıllarca sponsorluk desteği veren ve teşekkür plaketleri sunulan Kayserispor aşığı Emek Çelik Kapı Yönetim Kurulu Üyesi Turan Kabak’tan çarpıcı açıklamalar.

EMEK ÇELİK KAPI YÖNETİM KURULU ÜYESİ TURAN KABAK, KAYSERİNEWS.COM GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALİ BURHAN'A  ÖZEL AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Berna başkana destek veren Kabak, Kayserili iş adamlarına seslendi. İşte o özel açıklamalar..

“BERNA BAŞKAN TÜRKİYE’DEKİ KANDINLARA ROL MODEL OLDU”

“Berna başkanı kutluyorum böyle bir taşın altına elini değil gövdesi koydu. En kötü zamanında ateşten bir gömlek giydi. Bir kadının neler yapabildiğini o ruhu tüm dünya ya gösterdi. Türkiye deki kadınlara örnek bir rol model oldu kendisini ayrıca kutluyorum.

243125430-1162968214226450-575486249167672081-n-001.jpg

TRABZONSPOR MAÇINDA TRİBÜNLERİ DOLDURALIM

İlk yılında biraz zorluklar çekti kalfalık döneminin ardından şimdi ustalık dönemine geçti. Daha profesyonel bir yönetim örneği sergiliyor. Kaliteli transferler gerçekleştirdi. Galatasaray’ı mağlup etti. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek. Bordo mavilileri yenerse hem il yenilgisini tattıracak hem de kendisine yol haritası çizecek. Nazar değmesin takımımız iyi gidiyor. Berna başkan ve yönetimini kutluyorum.

KAYSERİPSOR’A 16 YIL DESTEK OLDUM OLMAYA DEVAM EDECEĞİM

Uzun zamandır Kayserispor’u takip ediyorum. Çocukluğumdan beri taraftarıyım maçlarını hiç kaçırmamaya çalıştım.2004 yılından beri sponsorum.16 yıldır az yada çok destek olmaya çalışıyorum.

KAYSERİLİ İŞ ADAMLARI TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALI

Paranın olduğu yere herkes talip olur ama paranın olmadığı yerlere de Berna hanım gibi dirayetli ve kendine inanan kendine güvenen insanlar olur. Kayserispor’un çok ciddi borçları var. Son zamanlarda Doğan Alemdar ve Emre Demir gibi genç sporcular yetiştirerek bu borçlar ödenir. Emin olun denk bütçeyi sağladığı zaman Berna hanımın etrafında toplanacaklardır. Para biraz çoğalsın kimse Berna hanımın peşini bırakmaz bu böyle olmamalı Kayserili iş adamları taşın altına elini sokmalı diye düşünüyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39