• BIST 11243.01
    • Altın 5779.263
    • Dolar 42.6132
    • Euro 50.0229

      Erciyes 38 FK’ya 58 milyon TL'lik dev yatırım hayırlı olsun

      Erciyes 38 FK’ya 58 milyon TL'lik dev yatırım hayırlı olsun
      MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kentte spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin daha modern tesislerde spor yapabilmesi adına desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

      Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, kentte spor altyapısının güçlendirilmesi ve gençlerin daha modern tesislerde spor yapabilmesi adına desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Kayseri’ye kazandırılan her yatırımın takipçisi olduğunu belirten Ersoy, özellikle futbol kulüplerinin ve amatör spor camiasının ihtiyaçlarının karşılanması konusunda aktif rol üstlenmeye devam ediyor. 

      598143527-1396341801847569-2428753809487935618-n.jpg

      Bu kapsamda Melikgazi Belediyesine ait Erciyesspor’un eski tesislerinin, Erciyes 38 FK’nın kullanımına uygun hâle getirilmesi için hazırlanan kapsamlı tadilat ve yenileme projesine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun desteğiyle  başlıyor. 

      oplam 58 milyon 300 bin TL bütçeyle yürütülecek proje kapsamında tesisler modern bir spor kompleksi hâline getirilecek. Yatırım çerçevesinde yapılacak çalışmalar şunları kapsıyor:

      Nizami sentetik çim futbol sahası ve koşu pistinin bakım–onarımı,Tesisin aydınlatma ve tel örgü imalatlarının yenilenmesi,

      780 seyirci kapasiteli portatif tribün inşa edilmesi,Doğal çim yüzeyli sahanın sentetik çime dönüştürülmesi,

      Soyunma odalarının kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları yapılacak.

      Milletvekili Baki Ersoy’dan teşekkür mesajı

      Yatırımın resmileşmesiyle ilgili açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, projeye katkı sunan tüm isimlere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı. 

      “Bu önemli yatırımın şehrimize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’a, Sayın Hulusi Akar Bakanımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk’e ve Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Palancıoğlu’na şükranlarımızı sunuyorum.”

       

       

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00