• BIST 10276.88
    • Altın 2390.367
    • Dolar 32.335
    • Euro 34.7427

      Erdoğan’a suikast düzenlediler...

      Erdoğan’a suikast düzenlediler...
      Cumhurbaşkanı Erdoğan ülkemizi küresel aktör haline getirmeye çalışıyor.

      SİNAN BURHAN-YENİ AKİT KÖŞE YAZISI

      Bunu gören yabancı devletler ve onun içerideki uzantıları boş durmuyorlar. Ülkemizde sürekli kaos üretiyorlar. Bir yandan ekonomi ile bizi vuruyorlar. Bir yandan terör ile vuruyorlar. Bu coğrafyada ayakta kalmak zor. Tarihin en kanlı coğrafyası. O nedenle güçlü bir devlet güçlü bir lidere ihtiyaç var.

      3890878.jpg

      Erdoğan, Davos’ta one minute dedikten sonra hedef haline geldi. Milli sanayi, milli savunma alanında önemli adımlar attı. ABD İsrail ekseni onu hedefe oturttu. Erdoğan Suriye ve Irak’ta PKK’ya ve ABD çıkarlarına darbe vurdu. Filistin halkına sahip çıktı. Bazı ülke ve partiler gibi numara yapmadı. O nedenle canıyla tehdit edildi. Onlarca suikasta uğradı.

      Şimdilerde birileri çıkmış Erdoğan’a Filistin’e sahip çık diyor. Akıl veriyor. Filistin’e Erdoğan’dan başka sahip çıkan mı var. Onlar istiyor ki Erdoğan ABD ve İsrail ile savaşsın. Türkiye ekonomik olarak çöksün diyorlar. Onların derdi Filistinli mazlumlar değildir. Türkiye hem ayakta olacak hem de Filistin’e yardım edecektir.

      Hamaset yapan sahtekârların derdi, Türkiye, ABD ve İsrail lobisi ile karşı karşıya gelsin ve Türkiye’de ekonomik kriz olsun. Böylece Türk milleti isyan etsin. Bana ne Filistin’den desin diyorlar. Oysa Erdoğan hem ülkemizi ayakta tutmak zorunda hem de Filistin’e yardım etmek zorunda. Erdoğan’ın Filistin’e sahip çıkması nedeniyle onlarca suikasta uğradı. İşte size Erdoğan’a yapılan suikast girişimleri.

      ABD kaynaklı askeri kulisleriyle ünlü haber-analiz sitesi Veteranstoday, geçmişte “özel” etiketiyle yayınlanan bir analizde, İsrailli suikastçıların Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a suikast yapmak üzere Türkiye içinde bulunduklarını bildirdi. Okudunuz değil mi? Erdoğan canını koymuş bu uğurda kimse hamaset yapmasın.

      Yine başka bir suikast girişimi haberi. Yunan polisi, 2017 yılının Kasım ayında gelen bir ihbar üzerine Atina’nın üç ayrı semtinde düzenlediği baskınlarla dokuz kişiyi gözaltına almış, yapılan baskınlarda çok sayıda silah, patlayıcı madde ve çeşitli Avrupa Birliği (AB) ülkelerine ait sahte kimlikler ele geçirildiği açıklamıştı.

      15 Temmuz Darbesinde Erdoğan’ı öldürmek istediler. Bu çerçevede Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimine ilişkin 47 sanık hakkında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

      Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimiyle ilgili 3’ü firari 47 şüpheli hakkında hazırladıkları iddianamenin tamamlandığını bildirdi” demişti. Bugün teröristler ömür boyu hapis cezası aldı.

      Yine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek’e sahip çıktığı için hedef haline geldi. Erdoğan, Bosna seyahatine çıkmadan önce sakın gelme diye tehdit ettiler. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan: (Suikast ihbarı) Bu haber bana ulaştı. Ulaştığı için de buradayım. Niye? Çünkü bu tür tehditler, operasyonlar bizi yıldıramaz dedi.

      Perdenin bir görünen bir de görünmeyen yüzü var. Erdoğan’a ne tehditler geliyor. Ancak yılmıyor. Yine önceki yıllara ait bir haber o zaman Erdoğan Başbakan … Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir suikast planı daha ortaya çıktı… İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı Ek Hizmet binası açılışına katılan Başbakan’a silahlı saldırının koruma polisleri tarafından son anda engellendiği ortaya çıktı.

      Açılışın ardından makam aracına binen Erdoğan, vatandaşların arasından ilerlemeye başladı. Hareket halindeki otomobili ve Başbakanlık konvoyu bir süre sonra yavaşladı. Bu sırada konvoyun yanından yaya olarak ilerleyen korumalar kalabalığın arasında bir şahsın elinde silah gördü. Polislerin kendisine hamle yaptığını gören şahıs, elindeki silahı Başbakan’ın otomobiline doğru fırlattı. Üç koruma polisi tarafından etkisiz hale getirilen saldırgan, sivil bir otomobile bindirilerek gözaltına alındı.

      Görüldüğü gibi basına yansıyan ya da yansımayan onlarca suikast girişimi oldu. Bizler kadere iman etmiş inşalarız. Erdoğan iman sahibi bir lider. O nedenle bu suikast girişimleri vız gelir tırıs gider. 

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00