• BIST 14124.54
    • Altın 6768.73
    • Dolar 47.9002
    • Euro 55.5784

      ERKİLET BÖLGESİNE SAĞLIK OCAĞI YAPILIYOR

      ERKİLET BÖLGESİNE SAĞLIK OCAĞI YAPILIYOR
      Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Ertuğrul Gazi Mahallesi, sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırıma daha kavuşacak.

      Valilikte iki protokol birden

      Hayırsever Nurettin Oruç tarafından mahalleye yaptırılacak Aile Sağlığı Merkezi (ASM) ile hayırsever Ebubekir Bayram ve Baykar İnşaat tarafından yaptırılacak Kur’an Kursu için protokol imza töreni düzenlendi.

      whatsapp-image-2026-08-17-at-4-09-10-pm.jpeg
      Valilik Toplantı Salonu’nda, Vali Gökmen Çiçek’in başkanlığında gerçekleştirilen törene; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hayırseverler Nurettin Oruç ve Ebubekir Bayram ile ilgili kurum müdürleri katıldı. Törende konuşan Vali Gökmen Çiçek, Kayseri’ye sağlık ve eğitim alanında kazandırılacak yatırımların önemine dikkat çekerek, projelere katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.


      Konuşmaların ardından Aile Sağlığı Merkezi yapımına ilişkin protokol, Vali Gökmen Çiçek ile hayırsever Nurettin Oruç arasında imzalandı. Kur’an Kursu yapımına ilişkin protokol ise Vali Gökmen Çiçek ile hayırsever Ebubekir Bayram arasında imza altına alındı.
      Projelerin tamamlanmasıyla Ertuğrul Gazi Mahallesi’ne sağlık ve eğitim alanında iki yeni hizmet kazandırılmış olacak.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00