• BIST 4.862,99
  • Altın 1218.228
  • Dolar 19.1801
  • Euro 20.8857
  • Kayseri 4 °C
  • Ankara 7 °C
  • İstanbul 13 °C

Etiyopya'dan gelen 289 kişi Develi'de karantinaya alındı

Etiyopya'dan gelen 289 kişi Develi'de karantinaya alındı
Etiyopya'da bulunan 289 Türk vatandaşı, korona virüs tedbirleri kapsamında THY uçağı ile Kayseri'ye getirilerek, yurtlarda karantinaya alındı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sonrasında Etiyopya'da bulunan 289 Türk vatandaşı bu sabah Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Türkiye'ye getirildi.

aw001453_02.jpg

Kayseri Havaalanı'na gelen 289 kişi, ilk olarak sağlık kontrolünden geçirildi. Türk vatandaşları sağlık kontrolünün ardından otobüslerle 14 gün boyunca karantinada kalacakları çeşitli yurtlara götürüldü. Karantinada kalacak olan vatandaşlar, yurdun girişinde Develi KYK kız yurdunun önünde 'Ölürüm Türkiyem' türküsü ile karşılandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39