• BIST 9135.11
  • Altın 2324.136
  • Dolar 32.3652
  • Euro 34.9554
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

FATİH GENÇ: “KUMAŞ SEKTÖRÜ 2022 YILINDA DAHA İYİ OLACAK”

FATİH GENÇ: “KUMAŞ  SEKTÖRÜ 2022 YILINDA DAHA İYİ OLACAK”
Fatih Kumaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Genç,” Kumaş sektöründe 2021 yılının normal geçirdiğini belirterek, 2022 yılında beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

Kumaş  sektörünün 2022 yılında beklentilerinin yüksek olduğunu belirten Genç, 2021 yılında salgının Türkiye’ye gelmesiyle bazı sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti.

FATİH GENÇ, KAYSERİNEWS HABER GENEL KOORDİNATÖRÜ ALİ BURHAN'IN SORULARINI YANITLADI.

“DALGALANMA KONTROL ALTINDA”

f2-025.jpg

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası verdiği mesajlar ile  döviz kurunda olumlu düşüşler  yaşandığının altını çizen Genç,” Cumhurbaşkanımız gereken müdahaleyi yaptıktan sonra Dolar ve Euro’ya istikrar geldi. Ciddi artışlar ortadan kalktı. Olması gereken şekilde kontrollü seyrediyor. İleriye dönük bu istikrarın süreceğini umuyoruz şeklinde konuştu.  

Firmaları hakkında da bilgiler veren, Fatih Genç sözlerini şöyle sürdürdü.

FATİH KUMAŞ 30 YILLIK TECRÜBESİYLE ZİRVEYE ULAŞTI

Kayseri  ve  İç Anadolu bölgesinde yoğunluğumuz var. Özellikle Ankara,Niğde, Nevşehir, Kırşehir Aksaray Yozgat ve Sivas’a ürün gönderiyoruz.

Bunun yanında da Türkiye’nin bir çok ilinde geniş bir müşteri ağımız var. Her geçen gün müşteri sayımızı artırıyoruz. Kumaşlarımız üst sınıf çok kaliteli sürekliği var. Verdiğimizde çok güzel dönüşler alıyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli.

f3-011.jpg

KAYSERİ MOBİLYADA DÜNYADA SÖZ SAHİBİ  OLDU

Eskiden çok basit ve ucuz ürünler vardı.  Şimdi Kayseri’de üretilen ürünler fiyat kalite ve  AR_GE  yönünden bir çok firmayı geride bıraktı. Kayseri’de kaliteli  mobilya üretiliyor. Dünyada söz sahibi konuma geldi. Bu konuda  KAYMOS’un yaptığı öncülük çok önemli. Buradan  KAYMOS  yönetim kurulu başkanımız Mehmet Yalçın'a  verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum.

Benim gözlemim  Mehmet başkan kendi işinden çok mobilyacılar için çalışıyor.

 

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR.  BAKİ ERTEKİN KRİZİ İSTİKRARLI YÖNETTİ.

“ERCİYES ANADOLU HOLDİNG  ZİRVEYE ULAŞTI”.

Erciyes Anadolu Holding’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Genç,” orada Erciyes Anadolu Holding CEO'su  Alparslan Baki Ertekin ve ekibinin istikrarlı bir çalışması var.

Başkan Ertekin Kayseri’yi çok seviyor ve değer veriyor. Erciyes Holding’i çok başarılı ve sağlık şekilde yönetiyor. Her zaman devletimizin milletimizin yanında net bir duruşu var.

Bu özellikler biz üreticileri memnun ediyor. Bundan dolayı da özellikle Türk sanayicisi  adına kendisine teşekkür ediyorum. Şehrimizin marka değerine marka kattı.

ttttt-008.jpg

Kayseri’de  üretilen ürünler başarılı girişimciliği sayesinde  ekonomiye can suyu oluyor. Bir çok aile yapılan çalışmalar neticesinde  evine ekmek götürüyor.

Ayrıca Kayseri’deki  firmalara eşit mesafede yaklaşıyor. Dengeleri gözeterek yan sanayinin de önünü açtı Ciddi bir istihdama vesile oldu. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu. 

ffffff-004.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39