• BIST 13868.29
    • Altın 6784.93
    • Dolar 47.7542
    • Euro 55.1371

      Fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştiren şoföre Başkan Büyükkılıç’tan tebrik

      Fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştiren şoföre Başkan Büyükkılıç’tan tebrik
      Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplu ulaşım aracında fenalaşan yolcuyu, güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştiren otobüs şoförü Mustafa Höktem’i tebrik etti. 


      Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplu ulaşım aracında fenalaşan yolcuyu, güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştiren otobüs şoförü Mustafa Höktem’i tebrik etti. 


      11 Ağustos tarihinde saat 07.16 sıralarında şehir merkezi-Oruç Reis-Mobilyacılar Sitesi seferini yapan 272 numaralı özel halk otobüsünde seyahat eden bir yolcunun fenalaşması üzerine otobüste bulunan diğer yolcular durumu şoför Mustafa Höktem’e bildirdi. Yolcunun sağlık durumunu göz önünde bulundurarak vakit kaybetmeden hastaneye yönelen Höktem, fenalaşan yolcunun sağlık ekiplerine ulaştırılmasını sağladı. İlk müdahalesi otobüs içerisinde yapılan vatandaş hastanede tedavi altına alındı.
      Şoförün soğukkanlı, hızlı ve duyarlı davranarak o an için sadece yolcunun sağlık durumunu öncelik olarak görmesi takdir toplarken, yaşanan anlar otobüslerin güvenlik kameralarına da yansıdı.
      Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, duyarlı şoförü tebrik etti.
      Başkan Büyükkılıç, bu örnek davranışın insan hayatına verilen değerin en güzel göstergesi olduğunu belirterek, "Her toplumda göremeyeceğimiz, merhamet timsali milletimizin en güzel özelliklerinden biri olan bu tür davranışlar daima örnek olmalı. Otobüs şoförümüze bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyor, bizi biz yapan değerlerimize önem veren ekip arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00