• BIST 5.031,98
  • Altın 1211.438
  • Dolar 19.0481
  • Euro 20.4952
  • Kayseri 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

Fenerbahçe'de Acun ılıcalı savaşı

Fenerbahçe'de Acun ılıcalı savaşı
Fenerbahçe'de merakla beklenen Genel Kurul öncesinde Aziz Yıldırım da Mehmet Ali Aydınlar da listesine Acun Ilıcalı'yı katmak için çaba gösteriyor.
ıldırım artık bıraksın

Mehmet Ali Aydınlar, “Aziz Yıldırım 'a iyilik yapıyoruz, onun sağlığı ve ailesi için bırakması iyi olacak. % 20 fazla oyla ben kazanacağım” dedi. Bu arada Aydınlar Davut Dişli ve Acun Ilıcalı 'yı listeye almak için harekete geçti.

F.Bahçe başkanlık yarışında güçlü listenin önemini çok iyi bilen adaylardan Mehmet Ali Aydınlar iki isim üzerinde yoğunlaştı. Ekibini büyük oranda belirleyen ve “TÜSİAD” gibi liste oluşturduğunu belirten Aydınlar 'ın son gözdeleri Davut Dişli ile Acun Ilıcalı.

Aydınlar, dün gazetecilerle yaptığı sohbette şunları söyledi: Aziz Yıldırım 'a iyilik yapıyoruz. Biraz ailesine zaman ayırması gerekiyor. Sağlığı için de iyi olacak. Kulüp çalışanları rahat olsun. Ben göreve gelince herkesi kovacağım söyleniyor. Öyle bir şey yapmam söz konusu değil. Seçimde yüzde 20 veya yüzde 30 fazla ben başkan olacağım. Ben beyfendi adamım şayet tepki olursa, bana eksi olarak yazılmaz kime yazılacağı belli. İddialıyim. Çünkü her geçen gün, desteğin çığ gibi büyüdüğünü görüyorum.

Aydınlar 'ın listesi

Şadan Kalkavan

Selim Soydan

M.Nazif Günal

Hamdi Akın

Orhan Yıldırım

Necdet Ersoy

Faik İçmeli

Dursun Ekşioğlu

H.Bilal Kutlualp

Talat Yılmaz

Metin Şen (Görüşüyor)

Davut Dişli (Teklif yaptı)

Acun Ilıcalı (Teklif yaptı)
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39