• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

FERİDUN ULUSOY İNŞAAT’TAN  DEV PROJELER

FERİDUN ULUSOY İNŞAAT’TAN  DEV PROJELER
Lojistik sektöründe tecrübesini  ortaya koyan  Feridun Ulusoy inşaat,  Yıldırım Beyazıt,İldem ve Mim-Sin de geliştirdiği projelere yenilerini ekliyor.

FERİDUN ULUSOY İNŞAAT VE FFT LOJİSTİK  YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR

FFT lojistik ve Feridun Ulusoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Ulusoy,  pandeminin getirdiği sıkıntılara rağmen firma  olarak lojistik  ve inşaat konusundaki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

ferudunnnn.jpg

Dünyanın pandemi nedeniyle zor bir süreç yaşadığını belirten  Feridun Ulusoy,  Kayseri News Genel Koordinatörü Ali Burhan’a  2021 yılını değerlendirdi, 2022 den beklentilerini dile getirdi.

2021 yılını  inşaat ve lojistik sektörü için nasıl geçti ?

“MARKAMIZI TÜM TÜRKİYE’DE  TANINIR HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

“2021 yılı Feridun Ulusoy inşaat ve FFT  lojistik olarak çok  şükür bizi etkilemedi. Pandemi döneminde de  yatırımlarımız ve faaliyetlerimiz devam etti. FFT  lojistik olarak çok büyük bir adımlar  attık. Çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik.

f2-024.jpg

 Piyasalar da  Dolar  ve  Euro’nun   seyri sektörü nasıl etkiledi?

“KUR DÜŞTÜ NEDEN FİYATLAR AŞAĞI ÇEKİLMİYOR”

Dolar ve Euro son dönemlerde bayağı bir dalgalı seyretti. Dolayısıyla maliyetlerde yükseldi. İnşaat sektörünü çok kötü etkiledi. Ham madde fiyatları çok yükseldi. Buna anlam veremiyoruz. Dolar ve Euro ile alınmayan ham maddelerde beklenmeyen bir artış yaşandı. Diğer yandan daire fiyatları yükseldi.

Açıkçası  vatandaşlar nasıl bir yol izleyecek ön göremiyoruz. Demir dışarıdan alındığı için zaman olabiliyor ama alçı ve çimento içerde üretiliyor ona uygulanan zamma anlam veremiyoruz.   Bazı üreticiler gereksiz bir zam uyguladılar. Dolar ve  Euro çıktı zam uyguladılar şimdi kur düştü. Şimdi  neden zamlar aşağı çekilmiyor. O değişikliği şimdiye kadar hala görmedik.

f3-010.jpg

İnsanlar hala  Dolar ve Euro’nun yükseleceği spekülasyonlarına göre hareket ediyor. Hala stokçuluk var. Bunu gözlemliyoruz. Gıda da olsun  otomotiv sektöründe  olsun hala zamları görebiliyoruz. Bu sürecin birkaç ay daha böyle devam edeceğini tahmin edebiliyorum.

Feridun Ulusoy inşaatın yeni projeleri var mı ?

2022 yılının ilk çeyreğinde da 3 tane yeni projeye başlayacağız. İldem Park 2,  Huzur projesi ve   birde Yıldırım Beyazıt projemiz var. Bunlar 58 daire,  40 daire ve 12 daireden oluşacak.

2022  yılının ikinci çeyreğinde ise Mim-Sin projemiz var. Birde 2023 yılı hazırlığı içerisindeyiz. Anlaştığımız bazı arsalar var. Arsa sahiplerine de çok teşekkür ediyoruz bizlere güvendikleri için. Onların güvenine layık  projeler üretmeye devam edeceğiz.

 u12-002.jpg

MİSYONUNUZ NEDİR?

Sektörde ismimizden bahsettirirken daima kalite, müşteri memnuniyeti ve vizyonlu bir firma olarak anılmak bizler için oldukça önemli. Bu sebeple temel misyonumuz, yenilikçi, değişen zaman koşullarını sektörü için avantaja çeviren ve hem kültürümüzün hem de geleneklerimizin değerlerinden beslenen, örnek gösterilen bir marka olmaktır.

 f4-006.jpg

Ve tüm bu hedeflerle aslında, gerçek, kaliteli ve yenilikçi bir markanın ancak ve ancak gerçek bir müşteri memnuniyeti sağlamak ile gerçekleştiğine inanıyoruz.

 

Ortaya koyduğu her proje ile hem kentinize hem de hayatınıza değer katmaya hazırlanan Feridun Ulusoy İnşaat ile hayatın içinde uzun soluklu ve keyifli bir mola vermiş gibi hissedeceksiniz.

LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE DURUM NEDİR?

FFT  lojistik geçen yıl şubat ayında kuruldu. FFT  lojistiği neden kurduk  çünkü şu anda yurt dışından çok büyük bir istek var bu konuda .Yurt dışından Türkiye’ye yatırım yapmak Türkiye’den alış veriş yapmak. Lakin nakliye konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Büyük firmalar yük işine girmiyorlar. Bizde bu konuda vatandaşa yardımcı oluyoruz. Almanya Avusturya ve Fransa’ya nakliye yapabiliyoruz Şu an çok büyük talep var vatandaşlarımızdan. Bizde filo ağımızı genişletiyoruz. Şu an kendi bünyemizde 2 tane aracımız var. Dün üçüncü aracımızı da imzaladık birkaç gün içinde teslim alacağız. Burada hedeflerimiz büyük Feridun Ulusoy inşaatı ne kadar marka hale getirdiysek  FFT  lojistiği de  bu konuda ilerletmeyi düşünüyoruz.

yyyyyy-011.jpg

 

Türkiye Ofisi

Sivas Bulvarı Doktorlar Apt. No 64/2, Melikgazi/Kayseri

+90 (0) 850 - 502 99 38

feridunulusoyinsaat@gmail.com

f6.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39