• BIST 12433.5
    • Altın 6495.18
    • Dolar 44.3489
    • Euro 51.3612

      Halit Yağmur sessizliğini sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile bozdu

      Halit Yağmur sessizliğini sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile bozdu
      Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Ülkan'a saldırı iddiasıyla gündeme gelen Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Halit Yağmur, sessizliğini bozdu.

      Zafer Partisi il başkan vekili sıfatının arkasına sığınıp bizleri hedef alarak kendine alan açmaya çalışan bir şahsın çabasını gülerek izliyoruz. Bugün yaptığı tek şey; ismimizi kullanarak kendine gündem oluşturmak, ucuz bir şekilde prim devşirmek ve vekâleten yürüttüğü il başkanlığını kalıcı hale getirme telaşıdır.

      Henüz il başkanı dahi olamamış birinin, bizim üzerimizden siyaset üretmeye kalkması beyhude bir çırpınıştır. Sayemizde bir makama tutunduğunu zanneden bu zatın, kendinden öncekiler gibi hevesle gelip aynı hızla sahneden silineceği açıktır.

      Hele ki genel başkanı Ümit Özdağ’ı örnek alarak algı siyasetine soyunması, montaj ve manipülasyon üzerinden yol yürümeye kalkması; içinde bulunduğu acziyetin en açık göstergesidir.

      Yalan haberlerinizle, sahtekârlığınızla ve kirli oyunlarınızla bir yere varacağınızı sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz.

      Burası Kayseri…

      Burada sizin oyunlarınız tutmaz, kirli hesaplarınız karşılık bulmaz.

      En acısı ise; yalanına inandırıcılık katabilmek adına kendi evladını dahi bu kirli oyuna alet etmeye çalışmasıdır.

      Yalan dilinize yuva yapmış olabilir…

      Ama kutsallarımız olan evlatlarımızı kirli siyasetinize bulaştırmayın.

      Evlatlarımız, sizin hesaplarınıza malzeme olmayacak kadar kıymetlidir.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00