• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

İŞ DÜNYASINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TAM DESTEK

İŞ DÜNYASINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TAM DESTEK
"FATİH GENÇ “ÖNÜMÜZÜ GÖRMEYE BAŞLADIK”

KALİTELİ KUMAŞIN GERÇEK ADRESİ FATİH KUMAŞ

Kayseri’nin önde gelen firmalarından Tuğsanmalzeme ve Fatih Kumaş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Genç,”2022 yılını değerlendirerek, 2023 yılına ilişkin plan ve öngörülerini paylaştı.

Genç,Ülkemizde 20 senedir tek parti hükümetinin getirdiği istikrar sayesinde ekonomide çok önemli atılımlara imza atıldı. Artık önümüzü görmeye başladık. Daha güçlü bir Türkiye için dünya lideri cumhurbaşkanımıza 2023 yılında da tam destek olmalıyız“ diye konuştu.

f2-099.jpg

FATİH KUMAŞ YENİ YILA UMUTLA GİRİYOR

Ülkemizde Kayseri’nin önde gelen firmalarından Tuğsanmalzeme ve Fatih Kumaş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Genç,Kayseri News Haber Genel Koordinatörü Ali Burhan'ın Sorularını Yanıtladı.

2022 yılını değerlendirerek, 2023 yılına ilişkin plan ve öngörülerini paylaştı. Dünyanın ve Türkiye’nin geçirdiği zor dönemlerde,yatırımlarının hız kesmediğini belirten Tuğsanmalzeme ve Fatih Kumaş Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Genç,”Mobilya malzemesi satış ve imalatı yapıyoruz. Tuğsan ve Fatih Malzeme adında iki şirketimiz var. Tuğsan da daha çok sünger ve hırdavat ağırlıklı, Fatih Kumaşta da kumaş ağırlıklı ürünlerin satışını yapıyoruz.

Aynı zamanda plastik ayak imalatımız var. Petron Plastik olaraj bu sektörde de önemli hizmetler vermekteyiz. Babamızın tecrübeleri ve destekleriyle 5 kardeş olarak ülkemize ve ilimize katkı sağlamak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Genç sözlerini şöyle sürdürdü.

KALİTELİ KUMAŞIN GERÇEK ADRESİ: FATİH KUMAŞ AR- GE çalışmaları ve yeni ürünlerle Türkiye’nin dört bir yanında siparişler aldıklarını belirten Fatih Genç,”silinebilir leke tutmaz kumaşlarımız Vena ve Rita’ da talep patlaması yaşanıyor. Dokusundan kaynaklı kumaşlarımız kendini kanıtlamış durumda. 7 yıldır sattığımız kumaşlar ve geri dönüşleri çok iyi.

Garanti verdiğimiz iki kumaşımızdan Vena’dan özellikle çok iyi dönüşler aldık memnunuz. Müşteriler genelde kaliteli kumaş istiyorlar. Silinebilir devamı olan garantili kumaşlar tercih ediliyor. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyoruz.7 yıldır hizmet verdiğimiz için bizleri biliyorlar o konuda bir soru işareti olmadı ve hiçbir şikayet almadık.Bizleri arayıp memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Şehir dışından daha yüksek kalite de lüks kumaşlar talep görüyor.

f1-029.jpg

İŞ DÜNYASINDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TAM DESTEK

2023 yılına gireceğimiz şu günlerde bir istikrar başladı. İstikrarın devamından yanayız.. iş dünyası olarak her zaman istikrar güven veriyor. Şu anki mevcut hükümet zor süreci Sayın cumhurbaşkanımızın dünya lideri görüşleriyle geride bıraktı. Yani istikrarın devam etmesinden yanayız.

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI’YA İŞ DÜNYASI DESTEK OLMALI

Kayserispor’un yeni başkanı Ali Çamlı başarılı konusuna hakim başarılı olacağına inanıyoruz. Berna başkandan bayrağı devir aldı..Takımın iç yapısını biliyor geçmişte de rahmetli Recep Mamur döneminde yöneticilik yapmış tanıdığımız bir abimiz Şimdi başkan olarak devam edecek bu işin üstesinden geleceğine inanıyoruz. Kayserispor’u daha üst sıralara taşıyacak diye ümit ediyoruz.

ooooo-029.jpg

FATİH KUMAŞ - KUMAŞ BİZİM İŞİMİZ

Adres: Osman Kavuncu Mah. Sanayi Sit. 40. Cad. No: 107 / KAYSERİ

İletişim: 0532 575 86 81 - 0352 311 37 92

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39