• BIST 10082.77
    • Altın 2438.191
    • Dolar 32.4757
    • Euro 34.7263

      İSMAİL TAMER,DEĞİŞİM İSTEDİ

      İSMAİL TAMER,DEĞİŞİM İSTEDİ
      AK Parti Kayseri eski Milletvekili İsmail Tamer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan seçimlerde AK Parti’de yaşanan oy kaybı değerlendirmede bulundu.

      Tamer, değişim istedi!

      AK Parti’de 3 dönem Kayseri Milletvekilliği yapan şu anda da partide Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak da görev yapan İsmail Tamer, Kayseri’de katıldığı bir TV programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan ve AK Parti’nin ilk kez CHP’nin gerisinde kalarak, ikinci parti olduğu seçim sonuçlarını değerlendiren Tamer, parti yönetiminde bazı değişikliklerin olması gerektiğini söyledi. 

      Ben parti yönetiminde seçim sonuçlarının bir karşılığının olması gerektiğini düşünüyorum

      Seçim sonuçlarının ardından ortaya çıkan gelişmeleri değerlendiren Tamer, ‘Yönetimde bir takım değişikliklerin olacağı kesin artık.  Ben, bunun da bir karşılığının olması gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

      Seçim sonuçlarında ekonomi ve emekliler etken oldu

      ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın heyecanını her bir AK Parti ferdi hissetseydi bu sonuçlar olmazdı’ diyen eski Milletvekili ve aynı zamanda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İsmail Tamer, ‘Rehavet, rahatlık oldu ve böyle bir şey ortaya çıktı. Tabi sadece rehavet değil, bir takım durumlar da ortaya çıktı. Ekonomi önemli bir etken oldu. Emekliler önemli bir etken oldu. 7 Haziran seçimlerinde de ekonomi ve emekliler etken olmuştu’ dedi.

      Hatayı kimse üzerine almak istemiyor

      AK Partili İsmail Tamer, seçim sonuçlarına yönelik olarak ayrıca ‘Hatayı kimse üzerine almak istemiyor’ sözleriyle de dikkat çekti. 

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00