• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KADIN GİRİŞİMCİ HAYALİNİ KURDUĞU İŞE KAVUŞTU

KADIN GİRİŞİMCİ HAYALİNİ KURDUĞU İŞE KAVUŞTU
AYSEL DANACI: "KADINLAR HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİTSİNLER"

Kayseri’de devlet desteğiyle Meyveli Düşler Hediyelik Meyve Sepeti firması kuran 2 çocuk annesi Aysel Danacı 5 kişiye istihdam sağlıyor.

 KADIN GİRİŞİMCİ DEVLET DESTEĞİYLE MEYVELİ DÜŞLER HEDİYELİK MEYVE SEPETİ  KURDU

Kayseri’de  yaşayan kadın girişimci Aysel Danacı,KOSGEB desteğiyle kurduğu Meyveli Düşler Hediyelik Meyve Sepeti işletmesinde 5 kadın istihdam ediyor.

a2-214.jpg

Meyveli Düşler Hediyelik Meyve Sepeti  firması sahibi Aysel Danacı,” Gıda sektöründeki uzun yıllardır edindiğimiz  tecrübeyle 2016  yılından itibaren birbirinden farklı ve güzel tasarımlarla meyve sepetleri hazırlayarak hediyeleşme geleneğine yepyeni bir soluk getirdik” dedi.

m1-026.jpg

Kalite ve hijyen koşullarından hiçbir taviz vermeden, değerli müşterilerimize eşsiz tasarımlarla birbirinden lezzetli meyve sepetleri hazırlıyor ve yaşamın her anında müşterilerimizin özel günlerine mutluluk katıyoruz diyen, Aysel Danacı sözlerini şöyle sürdürdü.

KADINLAR HAYALLERİNİN PEŞİNDEN GİTSİNLER

“2 çocuk annesi  2016 yılında KOSGEB desteğiyle kendi firmamı açtım. Türkiye genelinde  üç büyük firmanın bayiliği ile birlikte emin adımlarla ilerlemeye çalışıyoruz. Kayseri de bu sektörde bir ilk firmayız. Yanımda 5 bayana istihdam sağlıyorum..

m5-008.jpg

Kayseri’de her bölgeye hizmet gönderiyoruz. Aynı gün içinde teslimat sağlıyoruz. Sipariş geldikten sonra aynı gün içerisinde adrese teslimatını yapıyoruz. Kadın girişimci olarak bütün bayanlara seslenmek  istiyorum hayallerinizin peşinde koşun.

a3-103.jpgBundan 15 sene önce böyle bir noktaya geleceğimi hayal etsem aklıma gelmezdi ama devletimizin mükemmel destekleri ile birlikte ve içinizde cesaret varsa,istek varsa kadının yapamadığı hiç şey olmadığını düşünüyorum.Bütün kadınlara seslenmek istiyorum hayallerinizin peşinde koşmanızı öneriyorum mutlaka istediğiniz yere geleceksiniz.

m2-105.jpg

SİPARİŞLERİN AYNI GÜN EVLERE TESLİMATLARI YAPILIYOR  

Firmamız çok geniş ürün yelpazesine sahip.Babalar Günü Hediyesi,Sevgiliye Hediye,Doğum Günü Hediyesi, Öğretmenler Günü,Kadınlar Günü Hediyesi,Anneler Günü Hediyesi,Bebek Hediyeleri Yıldönümü Hediyesi,Açılış - Tören - Organizasyon Hediyesi, Yılbaşı Hediyesi,Kutulu Hediyeler ve Harf Tasarımları göndermek için Meyveli Düşlerden sipariş veriyorsunuz. Hemen adrese teslimatı yapılıyor.

a4-053.jpg

Truffle Sepeti, Kek Sepeti,Kurabiye Sepeti,Karışık Lezzet Sepeti ve  Meyve Sepeti siparişlerini de alıyoruz aynı gün adrese teslimatları kuryelerimiz tarafından yapılıyor. 

m6-008.jpg

Firma :  Meyveli Düşler Hediyelik Meyve Sepeti

Adres :  Kılıçaslan Mahallesi, Mümin Sokak 42/a Melikgazi / KAYSERİ

Sipariş Tel & WhatsApp :  0 554 779 81 80  ….. 0 352 235 80 80

Email : @meyvelidusler.com

www.meyvelidusler.com e-ticaret sitesi

m8-003.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39