Kayseri’nin en önemli taraftar gruplarından Kapalı Kale’nin lideri Ahmet Dirgenali, Kayserinews’e yaptığı özel açıklamada, Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesi tüm taraftarlara çağrıda bulundu.
Aynı zamanda Erciyes 38 FK Başkanı olan Dirgenali, karşılaşmanın ligde kalma adına büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Zor bir maça çıkıyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

Geçtiğimiz hafta alınan Kasımpaşa mağlubiyetine de değinen Dirgenali, bu sonucu telafi etmek istediklerini belirterek, “Kasımpaşa yenilgisini unutup önümüze bakacağız. Bu maçı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Taraftarlara da özel bir çağrı yapan Dirgenali, “Tüm Kayserispor sevdalılarını tribünlere davet ediyorum. 90 dakika boyunca takımımıza destek verelim. Bu mücadelede en büyük gücümüz taraftarımız olacak” şeklinde konuştu.
Kapalı Kale’nin öncülüğünde tribünlerin tamamen dolması beklenirken, sarı-kırmızılı ekip, kritik mücadeleden galibiyetle ayrılarak kümede kalma yolunda önemli bir adım atmayı hedefliyor


























