• BIST 7913.76
  • Altın 1864.371
  • Dolar 28.9774
  • Euro 31.2033
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 6 °C
  • İstanbul 7 °C

KAYMEK’in Arıcılık Kursu Kayıtları Başladı

KAYMEK’in Arıcılık Kursu Kayıtları Başladı
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kültür ve mesleki eğitim kuruluşu KAYMEK, hayvancılık ve üretime destek olan kursu ile vatandaşlara hizmet veriyor.

Kayseri’de arıcılık yapmak isteyen vatandaşlara yönelik kurs düzenleyen Büyükşehir, arıcılık kursu kayıtlarını başlattı.


Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) yoğun ilgi gören arıcılık kursu kayıtlarını başlattı. KAYMEK bünyesindeki sanat ve mesleki eğitim kurslarında gerçekleştirilen eğitimlerde arıcılığa da yer vererek arı yetiştiriciliği ile bal üretimi yapmak isteyen vatandaşları kursa davet etti.

KAYMEK; Sümer tesislerinde gerçekleştireceği kurs sayesinde, arıcılık yaparak bal üretimi yapmak isteyen üreticiye, sahip olmayı istediği teknik bilgiyi ücretsiz kurslarla sağlayarak üretime ücretsiz eğitim desteği sunuyor.
Başvuruların www.kaymekonline.com adlı internet adresi üzerinden yapılacağı kurs hakkında vatandaşlar, 0 352 337 37 88 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39