• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KAYMOS BAŞKAN ADAYI YAKUP DEVECİ SEÇİM ÖNCESİ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

KAYMOS BAŞKAN ADAYI YAKUP DEVECİ SEÇİM ÖNCESİ ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
BAŞKAN ADAYI DEVECİ İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

 “DERNEK HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

“BİZ AYRİŞTİRMAYA DEĞİL BÜTÜNLEŞTİRMEYE TALİBİZ”

“ADALETSİZLİĞE HAYIR DİYECEĞİZ”

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci 9 Mart’ta yapılacak olan KAYMOS seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkan adayı Yakup Deveci konuşmasının başında öncelikle"Türkiye'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Türkiye'mize çok geçmiş olsun." diye konuştu.

k1-048.jpg

“DERNEK HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkan Adayı Yakup Deveci, Kayserinews.com Genel Koordinatörü Ali Burhan'a çok özel açıklamalarda bulundu.

İşte O açıklamalar Dernek hak ettiği yerde değil. Meslek içerisinde kutuplaşma ve ayrımcılık doğru olan bir unsur değil. Üç tane farklı grup söz konusuydu çok üzülerek söylüyorum dernek bir hukuksal çekişme içerisine dahil edildi. İmzalar konusunda şaibeler söz konusu oldu.

k2-164.jpg

Sanayicilerimiz emniyete giderek imza atmak durumunda kaldı bunlar çok doğru şeyler değil. Bizde diyoruz ki bunların olmaması lazım. Bizim için sanayicilerimiz çok değerli insanlar. Bu devlet için bir katma değer üretiyor istihdam yaratıyor. Bunları yaparken insanları rencide edecek kimliklerine yansıyacak suçlamalar yapılması bizi üzmüştür. Bizde dedik ki bu bir bayrak yarışı kendi adımıza bir kutuplaşma yapmayalım bağdaştırıcı olalım üç arkadaşımızla karar verdik basın açıklaması ile de bunu duyurduk”

 

Yakup Deveci; Amaçlarının küskün üyeleri yeniden derneğe kazandırmak olduğunu belirten Deveci,” gözlemlerimiz sonucunda eksik yapılan işleri, usule uygun olmayan kanuna aykırı hareket edilen işler varsa onları inceleyerek daha şeffaf bir şekilde, daha kucaklayıcı bir yönetimle gerçekleştireceğiz ifadelerini kullandı.

“ADALETSİZLİĞE HAYIR DİYECEĞİZ”

İstanbul fuarı dolayısıyla bazı rahatsızlıklar olduğunu dile getiren Deveci,” burada adil davranılmasını isteyen üyelerimizin serzenişleri var. Bunlar giderilmeyecek yanlışlar değil daha geniş katılımla daha profesyonelce bunlarda gündemimiz de olacaktır. Geçmiş dönemde yarım kalan projelerimiz var. Bizi üzende bu oldu.

Dernekler bir bayrak yarışıysa alınan bayrak yere atılmaz daha yükseğe taşınmak zorunda. Uluslar arası çalışmalarımız vardı onlar bizden sonra durdu. 2023 yılı ORAN kalkınma ajansı ile alakalı sektörün geleceği nerede, iş gücü nerede, tedarik sıkıntılarıyla alakalı bir çalışma yapmıştık. Dergi bastırıp üyelerimize dağıttık. Dil kursları düzenlemiştik.

Dış Ticaret Eğitimleri düzenledik. TOBB’ta temsil hakkı bulmuştuk. Bizim için en önemli noktalardan birisi de olmuştu. Çıtayı çok yükseltmiştik şimdi burada ne durumdayız o bile muallak. Yurt dış bağlantılarımız çok güçlü hale gelmişti. Şimdi bu çalışmalar ya askıya alındı yada durduruldu. Başarı bireysel değil ekip çalışması.

Ekip çalışmasını destekleyende üye çalışması. Üyelerini bu çalışmalara dahil ederse başarı gelir. Bir başkan tek başına bir şey yapamaz. Bizim amacımız küskünleşmiş dört cepheye bölünmüş bir dernek yerine bütünleyici herkesi kapsayan bir yönetim olacağız. İnsanoğlu hata yapabilir.

k3-083.jpg

Biz kendimizi kusursuz görmüyoruz eleştirilere de açığız. Yanlışlarımız varsa düzeltiriz doğru bildiklerimizi de söyleriz.

İnşallah ekip arkadaşlarımızla başarılı olacağız. Bu arada geçmişte tecrübeleri olan arkadaşlarımızla da görüşmelerimiz sürüyor, süremeye de devam edecek ” Şeklinde konuştu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39