• BIST 12433.5
    • Altın 6728.8
    • Dolar 43.2589
    • Euro 50.6174

      “Kayseri-Talas Kırmızı Beyaz”

      “Kayseri-Talas Kırmızı Beyaz”
      MHP TALAS'TAN ANLAMLI ETKİNLİK: TALAS'IN DÖRT BİR YANI AL BAYRAKLA DONATILDI!

      Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Talas İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Talas İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Talas Kırmızı Beyaz" temalı bayrak dağıtım etkinliğine dair hazırladığımız basın bültenini ve haber metnini bilgilerinize sunar, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

      a2-017.jpg


      MHP TALAS'TAN ANLAMLI ETKİNLİK: TALAS'IN DÖRT BİR YANI AL BAYRAKLA DONATILDI!

      KAYSERİ / TALAS – Milliyetçi Hareket Partisi Talas İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı (EKV) Talas İlçe Başkanlığı, milli birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla Talas'ın en yoğun bölgelerinde eş zamanlı bir bayrak dağıtım etkinliği gerçekleştirdi. "Bugün Talas Kırmızı Beyaz!" sloganıyla hareket eden teşkilat mensupları, vatandaşlara 400 adet Şanlı Türk Bayrağı hediye etti.

      4 Ayrı Noktada Eş Zamanlı Etkinlik Yenidoğan, Mevlana, Bahçelievler Mahalleleri ve Atatürk Bulvarı olmak üzere ilçenin 4 stratejik noktasında kurulan stantlar ve gerçekleştirilen ziyaretlerle, rengini şehitlerimizin kanından alan mukaddes sancağımız hemşehrilerimizle buluşturuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Türk Bayrağı'nın milli kimliğimizdeki sarsılmaz yeri bir kez daha vurgulandı.

      "O Lekesiz Sancak İlelebet En Yüksekte Dalgalanacaktır" Etkinlik sonrası yapılan açıklamada, Türk Bayrağı'na yönelik her türlü saygısızlığa karşı dimdik durulacağı mesajı verilerek şu ifadelere yer verildi:

      "Rengini şehitlerimizin kanından alan mukaddes sancağımızı vatandaşlarımızla buluşturmanın gururunu yaşıyor, birliğimizin ve beraberliğimizin simgesi al bayrağımızı Talas'ın her köşesinde dalgalandırmaya devam ediyoruz. Bilinmelidir ki; Nusaybin'de kirli ellere malzeme edilmeye çalışılan bayrağımızın asıl sahibi yüce Türk Milleti'dir. O lekesiz ve mukaddes sancak, vatanın her karışında ilelebet en yüksekte dalgalanmaya devam edecektir."

      MHP Talas İlçe Başkanlığı ve Talas Ülkü Ocakları, milli değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere bu şuuru aktarmak adına saha çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00