• BIST 15133.54
    • Altın 6899.83
    • Dolar 45.3709
    • Euro 53.4957

      Kayseri’de Cinayet Zanlısı Yakalandı

      Kayseri’de Cinayet Zanlısı Yakalandı
      Kayseri’de bir kişinin silahla vurularak öldürülmesi olayına karıştığı iddiasıyla aranan firari zanlı, düzenlenen operasyonla yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece  tutuklandı.

      Olay, geçen 29 Mart’ta Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. İki grup arasında çıkan silahlı kavgada E.A. hayatını kaybetti.

      Olayın ardından cinayet şüphelisi A.K. (51) olay yerinden kaçarken, oğlu D.K. (19) ise yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, E.A.’nın cinayet şüphelisinin yakalanması için özel ekip oluşturuldu.

      whatsapp-image-2026-05-11-at-5-50-15-pm.jpeg

      Özel istihbarat yöntemleriyle saha çalışması yürüten ve yaklaşık 575 saatlik güvenlik kamerası kaydını inceleyen ekipler, şüpheli A.K.’nin Mersin’e kaçtığını belirledi. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin desteğiyle tespit edilen adrese operasyon düzenleyen polis, zanlıyı saklandığı adreste yakaladı.

      Kayseri’ye getirilen A.K., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


      Öte yandan, “kasten öldürme” suçunun şüphelisi A.K.’nin kaçmasına yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla ağabeyleri O.K. (56) ve D.K. (61) ile amcasının oğlu O.K. (47) gözaltına alındı.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00