• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

KAYSERİ'DE ESKİ KADIN KOLLARI BAŞKANLARI İAŞE PAKETLERİNİ DAĞITMADI YORUMLARI?

KAYSERİ'DE ESKİ KADIN KOLLARI BAŞKANLARI İAŞE PAKETLERİNİ DAĞITMADI YORUMLARI?
Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek not aldı! Vekillerden 5 başlıkta öneri.Erdoğan’ın her milletvekillinin konuşmasını tek tek not aldığı toplantılarda milletvekillerinin görüşleri beş ana başlıkta toplandı:

SOSYAL MEDYADAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEK TEK NOT ALDI PAYLAŞIMI HABERİMİZE YAPILAN YORUMLAR?

Kucaklayıcı ve kuşatıcı bir politika izlenmesi, yumuşak bir dil kullanılması, Suriyeli mültecilerle ilgili adım atılması ve kabine-parti yönetiminde değişim, Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin aksayan yönlerinin düzeltilmesi.

“DOSTLARIMIZI ARTIRACAĞIZ”

Milletvekilleri ile yaptığı istişare toplantılarını MKYK’da değerlendiren Cumhurbaşkanı “Arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini tek tek not aldım. Bunların hepsini değerlendireceğiz, analiz edeceğiz. Politikalarımızı belirleyeceğiz. Önümüzdeki süreçte, dostlarımızın sayısını artırıp, düşmanlarımızın sayısını azaltacağız” dedi.

İŞET YAPILAN O YORUMLAR?

Hacer Yüksekeşik Erciyes Teşkilatlar değişmediği sürece değişen birşey olmaz.Kayseri teşkilatında öyle kişiler vardı ki sadece kendini düşünen. Davasına sahip çıkan öyle gönüldaş insanları uzaklaştırdı ki partiden ve şu an hiç hak etmediği meclis üyeliğinde bu bayan. Eski Kocasinan ilçe başkanı olan kişi. İşte böyle kişiler oldukça daha çok oy kaybederler. Eski Teşkilat içerisinden biri olarak diyorum bunları yazacak çok şeyler var anlatılacak ama değişen birşey olacağını zannetmiyorum.

Muhtar Ayşe Nebioğlu Hacer Yüksekeşik Erciyes gelen iaşeleri kendi sülalesine bodruma koymuş kimse karışamaz demiş. Evet şimdi meclis üyesi. Yazık partime çok yazık 

Hacer Yüksekeşik Erciyes Muhtar Ayşe Nebioğlu daha sizlerin bilmediği neler neler

Hacer Yüksekeşik Erciyes Muhtar Ayşe Nebioğlu Seçim çalışmalarından sonra gidilen kaplıca gezisine yönetimini götürmeyip MHP li akrabalarını götürdü daha neler neler. İşte bunlardan maalesef Reisin haberi yok

Hacer Yüksekeşik Erciyes Muhtar Ayşe Nebioğlu o dönem mahalle başkanıydım İAŞE için aldığımız adreslerin hiç birine gitmemişti vebalini versin bunların zaten hakkımı asla helal etmiyorum o bayana

Muhtar Ayşe Nebioğlu Sayın Cumhurbaşkanım toplu değişim toplu değişim. Başkanlıktan alınıp meclis üyesi yapılan, ilçeden alınıp sizin adınızı duymak istemeyen ama ile kadın kolları başkanı olanlarda dahil. Ha şuda öyle bir yerleştiler öyle bir yerleştilerki Allah hepimize yardım etsin.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39