Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte tarih, kültür ve medeniyetler beşiği Kayseri’de başlattıkları turizm ve tanıtım atağını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Valiliği iş birliğinde, Yeşilhisar ilçesi sınırlarında yer alan kayadan oyma tarihi yapıları, peri bacaları ve mistik doğasıyla ziyaretçileri kendine hayran bırakan Soğanlı Vadisi’nde düzenlenecek 2. Geleneksel Turizm Festivali için geri sayım başladı. 23 Ağustos Cumartesi günü Soğanlı Vadisi’nde düzenlenecek festivalde saat 15.00’te Spor A.Ş. tarafından çocuk etkinlikleri, saat 18.00’de Hülya Şen konseri, saat 19.00’da Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi Gösterisi, saat 19.30’da Samet Mutugan konseri ve Recep Alemdar konseri ile saat 20.30’da RIDERS konseri vatandaşları gerçekleştirilecek.
Kayseri’de Soğanlı Vadisi 2’nci Geleneksel Turizm Festivali düzenlenecek

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi ile Kayseri Valiliği iş birliğinde Yeşilhisar ilçesinde Soğanlı Vadisi 2. Geleneksel Turizm Festivali düzenlenecek.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Başkan Büyükkılıç'tan Kitap Fuarı'na "Ücretsiz Ulaşım" DesteğiKayseri'de Kitap Fuarı'na Seferler Cumhuriyet Meydanı Orduevi durağından saat 09.00 itibarıyla başlayacak.
Kayseri’de FETÖ’den aranan şüpheli yakalandıKayseri’de, terör örgütü FETÖ/PDY suçundan aranan A.B., jandarma ekiplerince yakalandı.
AKİB Genel Başkanı Hızar: Çocuklarımız için devlet ve millet el ele vermeliyiz Avrupa Kayserili İşverenler Birliği (AKİB) Kurucu Genel Başkanı Ali Hızar, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan okul saldırılarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu acılar hepimizin ortak acısıdır.
KAYSERİ’DE 100. YIL GURURU: BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “HAVA İKMAL 100’ÜNCÜ YIL CADDESİ”, BAKAN YARDIMCISI AYHAN’DAN 2. ANA BAKIM FABRİKASI MÜJDESİKayseri’ye 2. Ana Bakım Fabrikası’nı hayata geçirecekleri müjdesini verdi.ÖNE ÇIKANLAR
1/20
- 15:35 - Gözbaşı, firmasında Kayseri'de görev yapan Müdürleri ağırladı
- 15:01 - Başkan Büyükkılıç'tan Kitap Fuarı'na "Ücretsiz Ulaşım" Desteği
- 14:53 - Kayseri’de FETÖ’den aranan şüpheli yakalandı
- 14:46 - AKİB Genel Başkanı Hızar: Çocuklarımız için devlet ve millet el ele vermeliyiz
- 14:26 - KAYSERİ’DE 100. YIL GURURU: BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “HAVA İKMAL 100’ÜNCÜ YIL CADDESİ”, BAKAN YARDIMCISI AYHAN’DAN 2. ANA BAKIM FABRİKASI MÜJDESİ
- 14:23 - Geleneksel Türk Okçuluğu İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı
- 14:12 - Türkiye'de en çok okul yapan Melikgazi Belediyesi, ilçeye altın yıllarını yaşatıyor
- 11:07 - Yeşilhisar'da park halindeki motosiklet yandı
- 11:00 - ANKARA’DA TALAS İÇİN GÜÇLÜ TEMAS
- 10:45 - Diş sağlığında ciddi bir çelişki yaşanıyor
- 10:37 - Kayseri’de tarihi eser operasyonu: 1 gözaltı
- 10:30 - KOCASİNAN'DA VALİ MUAMMER GÜLER STADI BAŞTAN SONA YENİLENİYOR
- 10:22 - Kayseri Turizm Master Planı Çalışmaları
- 10:17 - CHP İl Başkanı Özer’in istifası kabul edildi
- 16:39 - OKANDAN: “RABBİM MİLLETİN BAĞRINI DAĞLAYAN ACILARI YAŞATMASIN”
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0000 000 00 00
Tel : 0000 000 00 00





















