• BIST 12433.5
    • Altın 7064.85
    • Dolar 44.2127
    • Euro 51.1844

      Kayseri’de tramvaylar 3 günlük bayramda ücretsiz olacak

      Kayseri’de tramvaylar 3 günlük bayramda ücretsiz olacak
      Başkan Büyükkılıç,tramvayların 3 gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

      Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de Ramazan Bayramı süresince toplu ulaşımda önemli bir kolaylık sağlanacağını duyurarak, 20-21-22 Mart günlerinde tramvayların 3 gün boyunca ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı.

      whatsapp-image-2026-03-18-at-11-38-06-am.jpeg

      Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlara yönelik toplu ulaşımda önemli bir kolaylığı hayata geçiriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bayram süresince raylı sistem araçlarının ücretsiz olacağını duyurarak Kayserililere müjde verdi.


      Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada ücretsiz ulaşım uygulamasının Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 20 Mart 2026 Cuma günü başlayacağını ve bayramın son günü olan 22 Mart Pazar günü saat 23.59’a kadar devam edeceğini belirtti.

      Üç gün boyunca vatandaşların tramvay hatlarından ücretsiz faydalanabileceğini ifade eden Büyükkılıç, uygulamanın bayram ziyaretlerini kolaylaştırmayı hedeflediğini vurguladı.


      Kayseri’de sadece altyapı ve ulaşım projeleriyle değil, sosyal belediyecilik anlayışıyla da hizmet ürettiklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, vatandaşların bayramı huzur ve konfor içinde geçirmeleri için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.


      Öte yandan bayram süresince artacak şehir içi hareketliliğe dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, trafikte dikkatli olunması çağrısında bulundu. Bayram ziyaretleri için yola çıkacak vatandaşların kurallara riayet etmelerinin önemine işaret eden Başkan Büyükkılıç, “Sevinçle yapılan yolculukların üzüntüye dönüşmemesi için herkesin trafik kurallarına azami özen göstermesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.


      Ücretsiz tramvay uygulamasıyla birlikte Kayseri’de bayram boyunca hem şehir içi ulaşımın rahatlaması hem de vatandaşların ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirmesi hedefleniyor.

      • Yorumlar 0
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0000 000 00 00