“Çağdaş Atan’a hakkım helal değil”
Çağdaş Atan’la olan davada Atan’ın lehine dahi karar çıksa hakkını helal etmeyeceğini söyleyen Çamlı, “Biliyorsunuz Onur Bulut davası tahkimdeydi.
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) bizim aleyhimize karar vermişti, tahkim bunu doğru bulmadı ve kararı düzeltmesi için geri gönderdi. Ben hem Onur Bulut davasında hem Çağdaş Atan davasında kusurum olsa dava açmazdım.
Hele de Çağdaş Atan’la ilgili lehine karar dahi çıksa ne kulübün ne şahsımın ahiret hesabını bırakmayacağımı belirtmek isterim. Çünkü kulübümüz üstüne düşen her şeyi yapmış ve buradan ayrıldıktan sonra kulüpteki insanlara çamur atma mantığı ve zihniyeti ile hareket eden birine de herhalde hakkımızı helal edecek halimiz yok.
Onun için hem hukukta hem ilahi adalette sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kapalı kapılar arkasında film çevirmeyi ben ne kendime ne benimle olan hiç kimseye yakıştıramıyorum. O yüzden de hukuksal mücadele sonuna kadar devam edecek” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.