• BIST 4.975,47
  • Altın 1210.945
  • Dolar 19.0119
  • Euro 20.3805
  • Kayseri -1 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 10 °C

Kayserispor - Beşiktaş maçında 2 yönetici iddiaya girmişti

Kayserispor - Beşiktaş maçında 2 yönetici iddiaya girmişti
Forma paraları Melih Eymen'e.

Kayserispor eski yöneticisi Mustafa Tokgöz ile Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya arasında 'Kayserispor mu, Beşiktaş mı kazanır' iddiasının sonucunda alınacak 100 formanın parasının, SMA hastası Melih Eymen Ceylan'ın hesabına yatırılması kararlaştırıldı.


Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanan müsabaka öncesinde Kayserispor eski yöneticilerinden Mustafa Tokgöz ile Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, 'Maçı kim kazanır' iddiasına girmişti. Sosyal medya üzerinden karşılıklı yazışmalar ile gerçekleşen iddiaya göre maçı kaybeden takımın yöneticisi, kazanan takımın formasından 100 adet alıp dağıtacaktı. Müsabakayı 2-0'lık sonuçla kazanan Beşiktaş, iddiayı kaybeden Mustafa Tokgöz olmuştu.
Mustafa Toköz, kaybettiği iddia sonrasında 100 forma bedeli olan 75 bin TL'yi SMA hastası Melih Eymen Ceylan'ın hesabına yatırmayı teklif etti. Çetinsaya'nın onayı ile forma parasının Melih Eymen'in hesabına yatırılması kararlaştırıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39