• BIST 8026.27
  • Altın 1923.087
  • Dolar 28.8712
  • Euro 31.4364
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 20 °C

Kayserispor'a Aranan Kan bulundu

Kayserispor'a Aranan Kan bulundu
Hurma, geçen sezon takımlarında kiralık olarak top koşturan Ceyhun Gülselam'la ilgilendiklerini açıkladı.
Galatasaray'da bu sene Roberto Mancini ile şans bulmaya başlayan Ceyhun Gülselam'a Kayserispor yeniden talip. Anadolu ekibinin genel menajeri Süleyman Hurma, geçen sezon takımlarında kiralık olarak forma giyen Ceyhun'u takımda görmek istediklerini ve kapılarının ona açık olduğunu ifade etti.
Galatasaray'ın 6+0+4 yabancı kuralı nedeniyle Ceyhun'u bırakmaya yanaşmadığını ifade eden Kayserispor'un yöneticisi, orta saha kadroları dolu olsa bile Ceyhun'a her zaman yer olduğunu ifade etti.
Jaja ve Bobo üzerine takımı kuran Kayserispor'da, sezonun başlangıcında hedefi, "ilk 4 içinde yer almak" olarak koyduklarının altını çizen Hurma, sakatlıklardan dolayı şanslarının tersine gittiğini söyledi.
Kayserispor'un yöneticisi ayrıca Fenerbahçe'den kiraladıkları kaleci Ertuğrul Taşkıran'ın da bonservisini almak istediklerini açıkladı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39