• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KAYSERİSPOR'A GENÇ BAŞKAN ADAYI: SEDAT KILINÇ

KAYSERİSPOR'A GENÇ BAŞKAN ADAYI: SEDAT KILINÇ
Kayserispor'da Olağanüstü Genel Kurul'a sayılı günler kala Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç'ın aday olduğu öğrenildi.

Kayserispor'da 29 Haziran'da gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurula sayılı günler kala sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Dün gerçekleşen Kayserispor toplantısında olumlu bir sonucun çıkmaması sonrası yeni bir yönetimin oluşacağı gündeme geldi.

Edinilen bilgilere göre Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç´ın 29 Haziran'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul'da aday olacağı ögrenildi.

Sedat Kılınç'ın başkan adayı olarak gireceği Olağanüstü Genel Kurulda yönetimde ise bir birinden önemli isimlerin olduğu gelen haberler arasında.

Öte yandan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da, ''Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: "Kayserispor'umuzun sahipsiz kalmayacağını biz zaten söylemiştik. Baki Ersoy'u görmek isteyenler 29 Haziran'da Genel Kurula gelsinler. Listemiz hazır. Başkan adayımız Sedat Kılınç." açıklaması yaptı.

nnn-002.jpg

SEDAT KILINÇ KİMDİR ?

1978 doğumlu Elazığ nüfusuna kayıtlı olan Sedat Kılınç evli ve dört çocuk babasıdır. İlk ve orta öğrenimini Kayseri Gesi Kasabasında liseyi Fevzi Çakmak Lisesinde üniversiteyi de Erciyes Üniversite’sinde tamamlamıştır.

Üniversite yıllarında iş hayatına atılan Sedat Kılınç eğitimini tamamladıktan sonra mobilya imalat fabrikasında yöneticilik yapmıştır.

2004 yılında mobilya satış alanın da bölge distribütörlüğü ve imalat yapan bir firma kuran Sedat Kılınç daha sonra da PVC doğrama firması kurarak imalat yapmıştır. 2007 yılı sonunda bu şirketleri devrederek 2008 yılı itibariyle Suat Altın İnşaat Bünyesine katılmıştır.

ilk olarak şirketin misyon ve vizyonunu belirleyerek yeni bir değişim ve oluşum süreci başlatmıştır. Eğitim ve aktif kurumsal yapıya verdiği önemi şirketin her alanına nüfuz ettirerek dinamik bir yapı oluşturmuş ve inovasyona verdiği önemle hızlı bir büyüme başlatmıştır.

2008 yılın da oluşturulan 5 yıllık strateji planı ile belirlenen hedeflere hızlı ve sağlam adımlarla ilerlenmiştir. Her yıl % 100’ün üstünde büyüme gerçekleştirerek hedeflerin üzerine çıkılmıştır.

Sedat Kılınç Suat Altın İnşaat

Suat Altın İnşaat 2013 yılı sonunda Kayseri’nin en büyük 3 konut üreticisi arasında yer almayı başarmıştır. 2013 yılı sonunda ise 10 yıllık strateji ve hedef planını çıkartan ve 2023 yılında Konut Sektörün de dünya markası olmak için yapılması gereken her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlanmıştır.

Şirket bünyesinde çalışan herkes ile bu vizyonun gerçekleşebileceğine inanan ve hedefler doğrultusunda ilerlemeye başlanmıştır. 2014 Yılı sonunda Anadolu’nun en büyük konut üreticisi seviyesine ulaşmanın gururunu yaşamıştır.

Konut üretirken projeden imalata, teslimattan satış sonrası hizmette, doğruluğu ve empati kurmaya her projede müşteri memnuniyeti en üst seviyede tutulmuştur.

Her projede bizzat biz ikamet edecekmişiz gibi her ayrıntıyı özenle düşünerek tasarlayarak teslim eden ve bundan sonrada severek yaptığımız işimizi zirveye taşımak için en önemli ilkemizin bu olduğu bilincinde devam edeceğini ifade etmiştir.

Suat Altın İnşaat Yönetim Kurul Üyesi ve Genel Müdürü; Ayrıca MÜSİAD, Kocasinan Diyanet Vakıf Yönetimi, Kayseri Spor Kulübü Yönetimi, AKS Grup Yönetim Kurul Başkanlığı, Erciyes Güvenlik Onursal Başkanlığı görevlerini yürütmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39