• BIST 9079.97
  • Altın 2321.968
  • Dolar 32.3088
  • Euro 34.9846
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Kayserispor'da Mendes kaça gitti işte ayrıntılar

Kayserispor'da Mendes kaça gitti işte ayrıntılar
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, takımdan ayrılan Ryan Mendes'in transferinin perde arkasını açıkladı. Mendes kaça gitti? Kulüp neden rakamları geç açıkladı? İşte ayrıntılar..

Kayserispor'da bugün hareketli saatler yaşandı. Kadir Has Tesisleri'nde 4 yeni transfer, kamuoyuna bir kez daha sunuldu.

Başkan Erol Bedir de, imza töreninde bir konuşma yaparak transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Transfer edilen oyuncuları yere göğe sığdıramayan Başkan Erol Bedir, takımdan ayrılan Ryan Mendes ile ilgili de çok önemli açıklamalar yaptı.

Mendes gerçeği Ryan Mendes'in neden ve kaça gittiği ile ilgili kamuoyunda konuşulanlara cevap veren Başkan Erol Bedir, "Bonservis ücreti vermedik. Kendisine cüzzi bir rakam teklif ettik ve bunu da kabul etti. Kendisini riske attı ve kendisini kanıtlamak için çıkış arıyordu.

Biz de iyi oynarsa düşüncesinde çıkış parası koyduk. Bu rakam 1,5 Milyon Avro idi. Bu rakam daha yukarılarda söylenebilirdi. O zaman da aldığı 500 Bin Avro yıllık paranın bir kaç katını isteyebilirdi. İlk geldiğinde sakatlıktan çıktığı için verimli olamamıştı.

Ancak sonrasında iyi maçlar çıkardı. Bugün gelinen noktada Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bir takımdan kendisine yıllık 1,6 Milyon Avro maaş teklif edildi. 3 katı maaş teklif edilen Mendes, gitmeyi tercih etti. Sözleşmedeki opsiyonunu kullanacak" dedi.


"4 Milyon istedik" Mendes'in bonservis bedeli ile ilgili olarak da ilk kez rakam telafuz eden Başkan Erol Bedir, "Biz kendilerinden 4 Milyon Avro satış bedeli istedik ancak sözleşmesinde 1,5 Milyon Avro yazıyor. Mendes'in gideceği haberleri çıkınca neden rakamları açıklamadığımız soruldu. Bunun tek sebebi acaba yine Kayserililik yapıp rakamı 1,5 Milyon Avro'dan 4 Milyon Avro'ya çekebilirmiyiz idi.

Bu sıkıntılı zamanda insanların 5 lirayı 10 lirayı bulamadığı, Kayserispor'a dışardan kör kurşunun  gelmediği bir ortamda kendi kaynağımızı kendimiş yaratmış oluyoruz.

Bonservis ödemediğimiz bir futbolcudan 1,5 Milyon Avro kazanıyoruz. Bu ciddi bir gelir. Mendes'e hayırlı uğurlu olsun. Allah işini rast getirsin. Paramız biran önce ödensin" yorumu yaptı. Mendes'in yerine Bilal Başkan Bedir, Mendes'in yerine transfer edilen Bilal'e de methiyeler dizerek, "Mendes'in yerine 23 yaşında bir Türk delikanlısı transfer ettik.

Hollanda'dan 1,5 senedir gelmesini istediğimiz Bilal Başacıkoğlu'nu transfer ettik. 3 yıllığına anlaştık. Hem Kayserispor, hem Türk futbolu çok ciddi bir futbolcu kazandırdık" ifadesini kullandı.
kayseritempo

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39