• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Kelebek Mobilya İşletme Sahibi Kürşat Erkek Röportajı

Kelebek Mobilya İşletme Sahibi Kürşat Erkek Röportajı
PANDEMİDE YATIRIM ATAĞINA GEÇTİ -KELEBEK VE DOĞTAŞ MOBİLYA KUMSmall AVM’DE HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

KELEBEK VE DOĞTAŞ MOBİLYA  MAĞAZASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI KÜRŞAT ERKEK,KAYSERİNEWS.COM GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALİ BURHAN SORULARINI YANITLADI.

2020 VE 2021 YILINDA MOBİLYA SEKTÖRÜNDE NELER YAŞANDIĞINI DEĞERLENDİRDİ.

149984577_237367871373849_6489534584359557709_n.jpg

 

Kürşat bey,pandemiye rağmen  KUMSmall A.V.M’de Doğtaş ve Kelebek mobilya olarak  yatırım yaparak hizmet veriyorsunuz.bu konuda neler söylemek istersiniz?

 

10 yıl önce yatırım kararı aldık ve şu an ne kadar isabetli bir yatırım yaptığımızın farkındayız. Çünkü Kelebek ve Doğtaş mobilya olarak kayseri ve çevre illere hizmet veren bir proje oldu.

Bu projede emeği geneç başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımız Mehmet Özhaseki,  Mustafa Elitaş, Taner Yıldız  ve  belediye başkanlarımız ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Çünkü proje dünya çapında bir proje biz bu projeye inandık ve hayalimizi gerçekleştirdik. KUMSmall A.V.M’de Doğtaş ve Kelebek mobilya olarak iki farklı konsepte hizmet vermekteyiz.

sssss-019.jpg

Tüm dünyada olduğu gibi bizlerde pandeminin getirdiği sıkıntıları yaşamaktayız, ancak bu bizi hedeflerimizden yıldırmadı. Pandemiye rağmen yatırımlarımızı sürdürdük. Bundan dolayı mutluyuz. İnşallah kısa sürede pandemi dönemi sona erer tüm iş dünyası geçmişte olduğu gibi ticaretine devam eder.

aaaaa-001.jpg

Kelebek mobilya hakkında bilgiler verir misiniz?

Kelebek mobilyanın  85 yıla dayanan tarihi bir geçmişi var. Tüm dünya da ve Kayseri’de yakından Tanırlar biz,kelebek mobilya ile iş birliği yaparken ne yaptığımızı bilerek adımlar attık.kısa süre önce açılış yapmamıza rağmen gösterilen ilgiden memnunuz.

Kelebek çok geniş konsepti olan her kesime hitap eden değişik modelleri olan ürünlere sahip. Genç odası,  çocuk odası,  salon takımları,  oturma grupları ve  yatak odası gibi her gruba hitap eden bir model ağına sahip. Ürünlerin kalitesi,  çeşitliği ve kullanılabilir olması firmamızı bir adım daha öne çıkarıyor. Müşterilerimizden olumlu dönüşler aldığımızdan dolayı da çok mutluyuz.

s1-013.jpg

Kampanyalarınız olacak mı ?

Mobilya sektöründe kampanyalar hiçbir zaman bitmez. Kış sezonu kampanyalarımız şu anda devam etmektedir.3 ay ödemesiz 12 aya kadar taksit imkanlarımız veya peşinlerde iskontolarımız mevcuttur. Bizim işimiz şu anda sadece satış yapmak değil satıştan sonra servis ve müşteri memnuniyeti için en ufak pürüz olmamasına dikkat ediyoruz. Firma olarak müşteri memnuniyetini de takip etmekteyiz. Bu yönde olumlu geri dönüşler alıyoruz.

s5-003.jpg

Tanıtım noktasında neler  yapılabilir?

Dünyanın en büyük AVM'lerinden biri, Avrupa ve Türkiye'nin en büyük karma projesi KUMSmall AVM’nin bir örneğini  Çin’de görmüştük. Şu anda bizimki daha devasa bir proje oldu. Kayseri ve çevresindeki 15 milyon insana hükmediyor. Çevre illerde teslimatlar yapıyoruz.

s2-040.jpg

Proje yeni yeterinde tanıtım yapılamamasının sıkıntıları var. Reklamların çoğaltılmasını temenni ediyorum. Yönetim kurulu ulusal ve yerel kanallarda burayı tanıtmalı.15 milyona hitap eden projenin avantaja dönüştürülmesini bekliyoruz. Bunun daha da iyi olacağını umut ediyorum. Günlük 35 bin-40 arası ziyaretçi geldiği günler oldu. Pandemi sonrası yine bu rakamlara ulaşırız inşallah.

 

Son olarak neler söylemek istersiniz?

Kelebek mobilya zaman içerisinde kendini yeniledi. Müşterilerimiz ne istediğini bilerek geliyor. Müşterilerimize nezih bir oturma alanı ayırdık. Mağazamıza geldiklerinde pandemi kuralları çerçevesin de ürünlerimizi tanıtma alanı oluşturduk..

s3-022.jpg

KUMSMALL AW. OYMAAĞAÇ MAH.5062.CAD.NO Z 106.KOCASİNAN KAYSERİ

TEL.0352 504 44 94

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39