• BIST 8878.9
  • Altın 2239.55
  • Dolar 32.3367
  • Euro 35.1126
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Hüseyin Dikmen Mahzemin mahallesi muhtar adayı

Hüseyin Dikmen Mahzemin mahallesi muhtar adayı
Mahzemin Mahallesinin tanınmış simalarından Hüseyin Dikmen, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Mahzemin Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu açıkladı. 

 

Yaklaşık 30 yıldır çiftçilikle uğraşan Hüseyin Dikmen, uzun bir sürede Yamula Mansap Sulama Birliği Başkanlığı görevinde bulunarak bölgeye önemli hizmetler sundu. Muhtar adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Hüseyin Dikmen, '' Muhtar adayı olmamız için Mahzeminli hemşerilerimiz teveccüh gösterdi. Senin aday olmanı istiyoruz, desteklerimiz seninle deyince bizde bu duruma kayıtsız kalmadık ve hizmet için adaylığımızı açıkladık. Öncelikle bu güzel ilgi ve alakadan dolayı değerli hemşerilerime çok teşekür ediyorum. İnşallah onları utandırmayacağız ve önemli çalışmalara imza atacağız.'' diye konuştu.

Yamula Mansap Sulama Birliği Başkanlığı döneminde önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Mahzemin Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Dikmen, ''Bölgemiz su konusunda ciddi sıkıntılar çekiyordu. Bu konu da biz, neler yapabiliriz diye devamlı düşündük. Yamula Mansap Sulama Birliği'ni kurduk ve bende kurucu Başkan olarak görev yaptım. Mahzemin, Yemliha, Ebiç, Dadağı gibi bölgelerimizin su sorununu çözdük. Bu bölgelerimize su getirdik. Her anlamda bölgemizin gelişmesi için devamlı olarak çalışma içerisinde olduk. Başkanlık görevim süresince de başta Sayın Cumhurbaşkanı'mız olmak üzere sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız her zaman bizlere destek oldular. Derdimizi dinlediler ve sorunlarımızı çözdüler. Çok teşekkür ediyorum. Halkımız uygun görür bizi muhtar olarak göreve getirirse yine devlet büyüklerimiz ile belediye başkanlarımızla uyum içerisinde çalışıp Mahzemin mahallemizin gelişmesi için büyük bir çaba sarf edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Mahzemin Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Dikmen, Mahzemin için önemli projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek şu açıklamalara yer verdi:

''Mahzeminde doğduk, mahzeminde büyüdük. Elimizde ki imkanlar dahilinde mahzeminin ve bu bölgenin gelişmesi için uğraş verdik. Dolaysıyla mahzeminin ne gibi projelere ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyoruz. Buna yönelik çalışmalarımızda hazır. Ben özellikle Anayol projesi, Karasu projesi ve göl projesine çok önem veriyorum. Göl projesi ile sosyal anlamda gelişimi sağlayacağız. Şunu da söylemek istiyorum. Yamula Mansap Sulama Birliği Başkanı iken yaptığımız çalışmalar hemşerilerimizin malumudur. Bende diyorum ki yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. '' 

Son olarak Mahzeminli hemşerilerine, ''Sizlere hizmet sunacağına inandığınız muhtar adayına destek olun'' mesajını veren Hüseyin Dikmen, ''Hemşerilerimiz her şeyin farkında. İşi ehline teslim edeceklerinden zerre şüphem yok. Biz bu zamana kadar ne yaptıysak  mahzeminli hemşerilerimiz için yaptık. Tabi çalışmalarımızda örnek aldığımız bir çok değerli insan var. Özellikle Kayseri Şeker Fabrikası Başkanı Sayın Hüseyin Akay'ı çalışma, hizmet ve doğruluk konusunda örnek aldığımızı da belirtmek istiyor, değerli hemşerilerime selam ve sevgilerimi iletiyorum.'' dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39