14 Mayıs milletvekilliği seçimlerinde sürpriz yaparak 5 milletvekili çıkaran Yeniden Refah Partisi (YRP) yerel seçimlere de iddialı hazırlanıyor.
1,5 milyondan fazla oy alan YRP İncesu İlçe Başkanı Mehmet Aras yaklaşan yerel seçimler öncesi adaylığını ilan etti.
Yeniden refah partisi İncesu ilçe başkanı spor ayakkabı üreticisi Mehmet Aras yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
Aras yeniden refah partisi olarak tüm belediye başkanlıklarına talip olduklarını belirtti.Kayserinews Genel Koordinatörü Ali Burhan özel açıklamalarda bulundu.
işte açıklamalar..
“Partimize büyük teveccüh var. Üye kayıtlarımız sürüyor. İktidar partisinden daha çok sahadayız. Kadın kollarımız gençlik kollarımız sürekli sahada üye çalışmalarını sürdürüyor.
Mahalle mahalle geziyor halkın sorunlarını dinliyoruz. İncesu da Refah Partisi belediyeciliğine ihtiyaç var. İnşallah onun için projeler üretiyoruz. İncesu halkına hizmet vermek için kolları sıvadık.
Parti tüzüğümüze göre ilçe başkanları belediye başkan adaylarıdır. Ama ben hiçbir zaman makam mevki peşinde koşmadık koltuk sevdalısı değilim.
Bizim amacımız halka hizmet. Gök kubbede kalıcı hizmetler bırakmak. Bunu yapacak bilgi ve birikime sahiptir Refah Partisi kadroları.
Rahmetli Necmettin Erbakan hocamın bıraktığı mirası daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Kim memleketine faydalı olacaksa o aday olsun seve seve desteğimi veririm.
Genel Başkanımı Fatih Erbakan ille sen olacaksın derse bizim boynumuz kıldan incedir. Ülkemizi düzlüğe çıkaracak tek liderdir. Refah partisi gümbür gümbür geliyor”..
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.