• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Melikgazi’ye Hayırlı olsun!

Melikgazi’ye Hayırlı olsun!
KAHRAMAN ÇELEBİ CAMİ İLE HATİCE ÇELEBİ DİYANET EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ AÇILDI.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Şirintepe Mahallesi'nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapımı tamamlanan Kahraman Çelebi Cami ile Hatice Çelebi Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi’nin açılış törenini yaparak ibadete açtıklarını söyledi.

Açılış programına AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK  Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve davetliler katıldı.

3h8a0352-800x533.JPG

Camiyi kısa sürede tamamlayarak hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hayırsever Kahraman Çelebi, “Camimizin yapılmasında emeği geçen başta Mustafa Palancıoğlu başkanımıza ve herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Ramazan ayının açılışlarla çok bereketli geçeceğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Bugün özel bir gün. Hem Cuma hem ilk teravih, hem de ilk sahur olacak. Milli birlik ve maneviyatımızın sembolü iki yeni eseri daha şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince hizmet etmek için yoğun mesai içiresinde çalışıyoruz. İl olsa 43. İl olacak büyük bir ilçeye hizmet veriyoruz. 13 tane okul, 8 sağlık merkezi, 9 cami, 4 kuran kursu, 5 sosyal tesis olmak üzere birçok hizmeti ilçemize kazandırdık. Önceliğimiz vatandaşlarımızın ihtiyacı oldu. Yakında 2 camimizi daha ibadete açacağız. Ramazan ayı bereketli geçecek. Kayseri şehircilik konusunda birlik içerisinde güzel işlere imza atıyor. Bir hizmet yarışı var. Kahraman Çelebi Cami ile Hatice Çelebi Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi burada büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Hayırseverlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

Dua ederek konuşmasına başlayan Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, “Bugün çok özel bir gün. Kayseri’de nereye gitsem hep bir hayırsever ile yapılan bir cami bir Kur’an kursu. Bu camimizi ve Kuran Kursumuzu yaptıran hayırseverlerimize şükranlarımı iletiyorum. Rabbim, birlik ve beraberlik içinde Ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin.” diye ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39